Birprensesveikizannesi 1melekannesi3858 Çoğul gebelik başlı başına farklılık zaten her şeyi yaşıyordum kanama da yaşadım erken doğum riski de yaşadım her şey yaşadım çok şükür hiç bir zaman ben doğurcam dayanamıyorum demedim arka arkaya her gün iğneler oldum şu an yüküm sizinkinin iki katı o yüzden yorum yaparken ona göre yapıyorum hiç merak etmeyin hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah diye dua ediyorum
1melekannesi3858 Birprensesveikizannesi Amin cumlemizinki canım bizde öyle yapıyoruz iyi günler sağol yorumladığı için
1melekannesi3858 kahvesever__ vallaha kız ne inatcilar hemde bide diyolar kız çocuğu erken doğar yok abi ben ona inanmıyorum arık
MaErsoy Akman1919 36. Haftada 3 kiloydu şuan 36+6 yim bilmiyorum kaç oldu cuma günü gidicem tekrardan
ikiprensannesi__ 1melekannesi3858 ay vallahi bende çok istiyorum sağlıkla bir an evvel doğsun niye böyle sabirsizlandim bilmiyorum evden dışarı çıkamıyorum sıcak çok fena sağdan sola dönemiyorum resmen çok zorlanmaya başladım sikayetcimiyim asla sağlıkla gelsin razıyım ama bakalım benimde aklımdan geçti doğumu hizlandirmak için bişeyler yapsam mı diye ama 36 oldum yeni kuveze felan girerse vicdanım sızlar o yüzden oturup bekliyorum sezeryanim Allah’tan iki hafta sonra Rabbimin izniyle kavusacagiz 🤲
Banumete 1melekannesi3858 sıcak duş başlatıyor biliyorum ama bir iki hafta daha bekle istersen sağlıkla gelsin inşallah
1melekannesi3858 Banumete aynen canım bekleyecem kendi ne zaman gelmek isterse hanımefendi ozmn gelsin hepimizin ki sağlıklı sihatli hayırlısı ile doğsun inşallah
1melekannesi3858 selinbirincisezen He kuzu artık sabır ediyorum zaten biseye başlamam korkuyorum zaten kendi ne zman gelmek isterse ozmn gelsin bakalım.hanimefendi🤣🤣
1melekannesi3858 selinbirincisezen Amin inşallah canim.cemi cümlemizin içinde de benim yawrumum inslalah sağlıkla sihatle gelsinler
Arassimo Dustugum ve ayak bilegmi kirdigim icin 37 de dogurmak zorunda kalmistim ve o kadar uzulmustum ki 40 a kadar yolu var cunki icerde cok daha guzel gelisiyor neden erken dogurmak istiyorsunuz ki:/
1melekannesi3858 Arassimo valla canım bilmiyorum da zannedersem doğru ise ilk gebelik bilmiyorum tam suyum sızıyor galiba eğer iç camsirim da ıslanırsa acile gidecem.