Buray2804 Cansut20 devlette çıktı vermediler malesef yalnızca detaylıda vereceklerini söylemişlerdi doktor gösterdi ama ben ne kadar anlayabilirim tabiki
Filizsz Elif2143 cnm bende şuan 9 haftaligim gitmeye korkuyorm bise diyecek sonra farklı bise diyecek diye bekliyorm 12, gelsin gideym diyorm bidaha vazgeçiyorm insan cok merk ediyo ikinciyi daha fazlayms 😂
Elif2143 Filizsz 16+6 da gıttım bılerek kı kesın olsun dıye degısenı duyunca degırşirmi diye düşünmüyor değilim
prenSandprenseSMomy Buray2804 detaylıya da girdim daha belli olmadı cinsiyet düşün 24. Haftama girecem kız gibi dedi 🙂
Buray2804 prenSandprenseSMomy ben her ultrasona girmeden bir kaç lokum ve vişne suyu içiyordum hala da içip giderim bir kere cinsiyetten tereddüt edince dönsün kıpırdasın göstersin kendini diye deneyebilirsin
prenSandprenseSMomy Buray2804 bende çikoata yedim 3 defa masaya yattım kalktım yattım kalktım 10 dk arayla yok göstermio bi kordon var dedi. Bi kız dedi 🙂dedik bşraz daha büyüsün o zaman gidelm kesn alışveriş yapalım dedk
Bskmik Gulbahar47 ayyyy bennn 10. Hafta da kıza benziyor dedi sonra 12 de gittim kız dedi %90 sonra özele gittim erkek dedi kafam karıştııı 13 haftalık oldum 15. hafta da gidicem
Gulbahar47 Bskmik erken haftalarda belli olmuyor canım ben 16. Haftada bile yanılma oldu bence biraz daha bekle
Filizsz Elif2143 benim belli degil 9 haftadaym kizimda gittm erkk denildi %90 iki hafta sonra kız denildi suan cinsiyeti sormayi hic düşünmüyorm degisiyo yada net goremiyorlar ikilemde kalcm diye 😂