Lindam06 Pati23 ben özel kliniğe gidiyorum 20 bin doktora vericem 12 ile 15 arasıda hastaneye vericem normale sezeryana göre değşicekmiş TOBB da olucak
Bilgekpn Pati23 haziranın ilk haftası aldık diye hatırlıyorum sizin zaten ayrıntılı ve detaylı ultrason zamanınız geçmiş sadece 3-4 muayeneniz kalmış son haftalar da sık çağırıyorlar gerçi de bi hastaneyle görüşün ona uygun bi paket var mı bilmiyorum 🤷♀️
Tubabbbaa Pati23 live hospital 30 35 40 bin istedi oda doktora göre değişiyo memoria 17.500 kontrole ve doğumada 19 ve 17.500 arası istedi normal yada sezaryense Sincan koru 15 istedi en uygunu o idi 👋🏻😄
Blossom Tubabbbaa Ankara’daki doktorlar iyice çıldırmış ya. 😄 Hep böyleydi gerçi. Diğer illerden çok daha fazlasını istiyorlar.
Senatalya06 Tubabbbaa evet live gidiyorum Nazlı hocaya ve diğer hocalardan daha yüksekti paketi. 7 ay önce 32.000 ödedim
Elali_ Pati23 cuma günü Sincan lokman hekim hastanesi de doğum yaptım 37+3 haftalıkken mini paket aldık 17.500 tl ye
Elali_ Kilicpnr çok memnun kaldım doktorum özgul ozgan celikel hemşireleri olsun doktorları olsun çok ilgileniyorlar
Cren_0604 Pati23 sehir hastanesinde yapin bence dogumu ozelden hic farkı yok odan tek kişilik ve normal doğum olacaksa odan da yapiyosun tertemiz banyosu var sana ait paltes topu ile rahatlatiyorlar özele vereceğiniz parayı çocuğunuza harcayın bence
Serenmaras Valla nedir bu Ankara’da ki fiyatlar 6 yıl önce liv hospital da yaptım doğumu şimdi 5 haftalık hamileyim tekrar dan oraya gideyim dedim aradım 40 bin lira fiyat verdiler ne yapacağım bende şaşırmış bir durumdayım