Seyhan494 Hafta da çalışamaz raporu aldım normalde muhtemel doğum yapacağım tarih bugündü ama hala dogum yapmadım muhasebecim dogum raporumun son günü olduğu felan söyledi yenilenmesini söyledi ama ne diye yenilenecek saçma geldi bana bu durumu yaşayan varmı yani muhtemel dogumu geçen vs
Madeinpelin Seyhan494 ne alaka illa o gün mü gelmesi lazımmış . Doğumdan sonra doğum belgesi verirsen sorun olmaz bence . Benim de raporda 4 Eylül gözüküyor doğumum , diğer doktorum 9 Eylül diyor 9 da dogurursam alamayacak mıyım ücret . Sacmalamıslar bence
nerminnn_ Seyhan494 aldığınız rapor 32 den 40 a kadar olduğu için yeniden yazılması gerekiyor bu gün son günse yarın yazdırmanız lazım
Seyhan494 Madeinpelin bana da saçma geldi 170i aradım oda doğumda belge verilecek size dedi ama bende emin olamadım herkes gününde dogurmuyor ki sonuçta 😂
Betista İşte bir şey bilmeyen insanlar bu işleri yapıyor siz düşünün. Bide maaşlarımızı teslim ediyoruz ya 😂
Kyy01 Hastene doğum raporu verir şu gün doğum oldu şu gün ayakta işe başlama tarihi fln yazar hepsinde
Seyhan494 Kyy01 hastaneye böyle durumu söyleyelim o zaman dimi ben böyle rapor almıştım vs diye ona göre düzenlerler mi yeni rapor
Zeyzey055 Ben 32 de rapor aldım ilk gebeligim.de 32+2 de doğurdum çöpe gitmedi ya raporum devam etti sacmalamislar resmen siz danışın yine de doktorunuza nasil yapalım.diye sonuçta 32 den 40 haftaya kadar rapor veriliyor 4 5 gün gecikince nasıl.oluyor diye
Seyhan494 Zeyzey055 pazartesi gidicem doktora da sorarım artık zaten 40+0 haftadayım 1 hafta en fazla bekleriz dedi doktor da
nerminnn_ Seyhan494 benim öyleydi sizin toplu tek rapor mu yazdı doktorunuz benim 40 dan önce olduğu için tekrar yazıldı mesela rapor sizin ki farklıysa bilmiyorum
Seyhan494 nerminnn_ bana verilen raporda bitiş tarihi yazmıyordu edevlette raporlar kısmında da bitiş tarihi yazmıyor zaten sizde yazıyormuydu
umranaktas28 Seyhan494 merhaba. Bende 32.hafta da çalışabilir raporu aldım 33.haftada çalışamaz raporu aldım Muhasebecimle görüştüğümde çalışamaz raporunun sisteme düştüğünü ve 10 güne kadar ücretin bi kısmının yatacağını söyledi. Ama e devlette çalışabilir olarak aldığım raporun başlangıç tarihi gözüküyor sadece. Öyle gözükmesi mi gerekiyor pek anlayamadım
Seyhan494 umranaktas28 vallahi bende inan bilmiyoeum 16.06 da ben çalışamaz aldım ancak hala herhangi bir ücret yatmadı bana siz düşünün artık alo 170 i arayıp sorun Bi isterseniz
umranaktas28 Seyhan494 Bende anlayamadım bu işler nasıl oluyor😬 pazartesi günü bi sorup soruşturacağım bakalım
Tucemd Seyhan hanım sizinle aynı dertten muzdaribim doğumum 40 hafta olmasına rağmen gerçekleşmedi çalıştığım kurum dogum gerçekleşmedigine dair rapor al dedi çok saçma geldi siz nasıl yaptınız bide sizin doğum sonrası 8 haftadan düştü mü