Arkadaşlar selam, umarım sizler için her şey yolunda ve keyiflidir. Bir sorum olacaktı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sat’a 5+6 günlük hamileyim geç döllenme vs olmadı diye biliyorum. 1 ağustosta kontrole gittiğimde keseyi görmüştük 3mm ardından 3ağustosta gitmiştim çünkü ilkinden emin olmamıştk yalancı kese olabilir diye ama 4,5mm’ye ulaşmıştı. Ancak ufak bi kanama alanı görünüyordu ultrasonda progestan başladık bu süre içinde hiç kanamam olmadı. Doktor 1hafta sonrası için gelmemi söyledi ve gittim. Bugün kontrolde kese 1.04cm (10.4mm) olarak ölçüldü. Malesef büyümesi gerektiği kadar büyümemiş ve kese içinde bebeği göremedik. Doktorum arkaya doğru büyümüş olma ihtimalinden bahsetti ama sanırım üzülmiyeyim diye falan söyledi, diğer taraftan bebeğin sağlıklı olmaması durumununda mevcut olduğunu, bizim yapabileceğimiz bir şey olmadığını da söyledi. Kanama alanım azalmıştı. Progestan kullanmaya devam etmemi istedi ve perşembe (17.07) gününe randevu verdi. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Kese sonradan büyüyebilir mi? Sağlıklı bir embriyo oluşur mu sonrasında? Yoksa boş bir gebelik midir?