Hilalyazbos53 9 gün sonra sezeryan olcam ancak geçmeyen öksürüğüm var ilaç kullanmıyorum ne yaptıysam da geçmedi tavsiyeleriniz var mıdır? Korkuyorum bu şekılde sezeryan olamam diye 😢
Zeyzey_1405 Hilalyazbos53 ay doğum yapmasına yaparsın da dikişliyken öksüremezsin ne yap et geçir öksürüğünü sıcak su bal limon yap iç boğazlarına iyi gelebilir
asli- Hilalyazbos53 canım keçi boynuzu pekmezi veya balı diye geçen aktarlarda satılan Bi ürün var bire bir 2 günde öksürüğü kesiyor ama ben hamilelikte önce bikac at öksürüğü tutuldum o geçirmişti hamileyken kullanılır mı bilmiyorum onu araştır ama ben çok memnun kalmıştım
Hunilininbirii Hilalyazbos53 bence ilaç kullanın ve doğuma kadar bi şekilde geçirin dikişliyken öksürmesi çok can yakıcı kendimden biliyorum
Daisy0000 Hilalyazbos53 Bence bi doktora görünün ve muhakkak öksürüğü geçirin hatta öksürük geçmeden doğuma girmeyin derim :( Sezaryen olduğum gün su içerken boğazıma kaçtı öksürürken ölüp ölüp dirildim
Hilalyazbos53 asli- Araştırayım canım teşekkür ederim yorum için, herşeyı de yapamıyorum haklısınız o yüzden fikir istedim
bihterquenn Hilalyazbos53 bu şikayetten muzdarip olarak yazıyorum kronik öksürüğüm var benim sezeryanla eve geldim öksürük krizleri çok acı çektim ama yavrumun sağlığı iyi ya ona şükrettim ❤️ astım hastasiyim maalesef 1 buçuk yıldır çekiyorum hamileliğimde başladı şikayetlerim bebeğim karnımdayken 1 aylıktı. Allahim herşeyin yardımcısı merak etme 🌺
bihterquenn Hilalyazbos53 umarım iyi geçer ameliyatın kötü düşünme iyi düşün herşey güzel olur Allah’ın izniyle 🌺
Orucu12 Hilalyazbos53 canım benımde oyleydı antıbıotik verdı ıyı geldi sezeryanda sıkıntı olmasın iç dedi
Hilalyazbos53 Orucu12 Hangi antibiyotik acaba hatırlıyor musunuz her ilacı da vermiyor ya doktorlar. Birde kadın doğum mu vermişti ilacı
Orucu12 Hilalyazbos53 yok kadın dogum vermedi gögüs hastalıklarına yonlendirdi o verdi isim olarak biliyorum ama siz muayene olmadan aşmayın bir baksın dr acil dr da bakabilir dr sordum içebilirsin dedi içmeye basladım yarın bitiryor ama rahatlattı topladı beni hemen
Hilalyazbos53 Orucu12 Bende göğüs doktoruna gidicem yarın kadın doğum doktoruna sıra bulamadım o yüzden sordum. Teşekkür ederim 🤗
Yeliz34 Hilalyazbos53 hava makinesi varsa evde soğuk buzlu su koy hava ver kendine yani soğuk hava direk öksürüğü kesiyor denendi onaylandı👍
Nanelimonn Hilalyazbos53 merhaba gecmıs olsun . Ilac kullandınız mı . Bende aynı durumdayım son haftalardayız balgamlı oksuruk cok yoruyor benı napacagımı bılmıyorum. Sızde durum nasıl hangı ılacı kullandınız