Churcill Bebek arabası alanlar bu yanlarında olan pusetlerin hepsi sanırım arabaya takılmıyormuş ne güzel marka model beğenmiştim alacaktım ama puseti arabaya takılmıyosa onu ayriyeten almam gerekecek o zaman da hem masraf hem de boşuna eşya almış olucam. Hem bebek arabasına hem de otomobile uyumlu oto koltuklu bebek arabası modeli söyleyebilir misiniz? Ya da o pusetler oto koltuğu uyumlu hale getirilebilir mi bilen varsa yazsın lütfennn 🌸🌸
Raziyenurx Churcill yok ayrı ayrı oluyor onlar hiç duymadım pusrtin arabaya takıldıgını zaten otokoltuguna bir yaşına gelmeden oturtamazsınız yenidogan bebek pusette daha iyi oluyor canm yani pusetin arabaya takıldıgını da hiç duymadım ikisi ayrı ayrı alınıyor onlar
Nurr_22_22 Churcill puset 6 7 ay kullanılıyor arabada Bebek oturmaya başladıktan sonra oto koltuğu oluyor ikisi de mecburi aslında
oguzkagan_ Churcill Merhaba. Ben Joie Litetrax 3 tercih ettim. Puseti arabaya sabitleniyor. Muhakkak almanızı öneririm. Ve alırsanız minder ve örtü kullanmayın lütfen. Minder omurgasına zarar veriyor, örtü ise nefes almasını engelliyor. Kendi içine yatırın ve kemerini takın. Kemerini takmayıp düşüren çok kişi oluyor. Bu yüzden de puseti kötülüyorlar.
Mediha99 Churcill bebek pusetimiz var ilk 9 ay 1 yıl onu kullanırız arabaya da uyumlu daha sonra oto koltuğu bakacağız
Churcill Raziyenurx otomobile uyumluları varmış hangi modeller bilmiyorum ama. O zaman pusetli bi bebek arabası aldığımızda puseti arabaya sadece kemerle sabitliyoruz değil mi oto koltuğu da otomobilde sabit kalıyo o da bebek arabasına takılmıyo
Churcill Nurr_22_22 o zaman puseti yenidoğan döneminde kullanıp arabaya sabitledikten sonra bebek büyüdüğünde puseti atıp oto koltuğu almak lazım her türlü
Churcill oguzkagan_ bakayım hemen. Teşekkür ederim. Evet zaten üzerini tamamen örtecek şekilde örtü kullanmayı düşünmüyorum en fazla bacaklarını örterim. Minderi de duymuştum omurgadan ziyade bir de pusetin kendi minderi yanmaz kumaş olduğundan ekstra minder koyulduğunda yanma riski olduğu için önerilmiyor onu da o yüzden düşünmüyorum. 🌸
oguzkagan_ Churcill Umarım beğenirsiniz 🌸 Ben dört tekerlekli olan bebek arabalarını sevemedim. Biraz konforsuz geldi bana açıkçası. Üç tekerlekli arabaya daha rahat yön veriliyor. Tabii almadan önce bir sürün isterseniz. Ve tek hamlede kapanıyor.
bastet Churcill oto koltuğu yenidoğana kullanılmıyor diyen çok olmuş ama yenidoğandan itibaren kullanılanlar var. Bana mantıklı gelen, kabin boy bebek arabası (travel sistem olanlar çok hantal) ve bir adet kaliteli oto koltuğu. Kabin boy bebek arabası ve oto koltuğu, ikisi de yenidoğandan itibaren kullanılabilenler mevcut
plajterligi Churcill pusetin arabaya takılması çokta sağlam bi iş değil. Puset olmasına rağmen oto koltuğu ayrı aldık doğduğu günden beridir de kullanıyoruz , iki araç olduğu için sonradan başka marka oto koltuğu daha almıştık. BeSafe i öneririm Kraft ta var ama baya dandik kaldı beSafe in yanında
adatuna Oto koltuğu ayrı onu 6 aydan sonra kullanıyorsunuz. Yeni doğduğunda puset kullanıyorsunuz arabada da bebek arabasında da. Yani her ikisini de almak zorundasınız.
Churcill adatuna ben de öyle düşünüyorum otomobil uyumlu bebek arabası pusetleri ayrı satılan oto koltukları gibi kaliteli olmuyormuş sanırım
adatuna Churcill ben puset olarak maxi cosi aldım çevremde kullanan herkes memnundu. Bunu da aldığım bebek arabasına ek bir adaptör ile taktım. 6.aydan sonra puseti çıkartıp bebek arabasının kendi koltuğunu kullanıcam
oguzkagan_ Churcill Evet. Stokları en son tükenmişti her yerde. Ebebeği arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben internet üzerinden almıştım.
MerveTeyze Yenidoğandan itibaren kullanılan oto koltukları var mesela bendeki be safe izi turn i size 0-18 kg bebek arabam Hamilton r1 o da yenidoğan uyumlu 0-22 kg ama ben çok küçükken babapin yüzü bana dönük olsun diye ayrıca keyfi Maxi cosi citi Puset aldım o da 0-13 kilo yenidoğandan itibaren kullanılıyor be 2.1 adac puanı var kemer ile bağlantı sağlanabiliyor diyelim ki bir arkadaşım beni aracı ile almaya geldi kendi oto koltuklu aracımız farklı bir yerde güvenle seyahat edebileceğiz bebeğimle bu sayede aynı zamanda adaptör ile bebek arabasının üzerinde de kullanabileceğim bebeği çok ağırlaşmadığı sürece Tek oto koltuğu bakacaksan Maxi cosi tavsiye edebilirim biz oto koltuğunu önceden almıştık ama 360 derece dönüyor olması nedeni ile geri iadeye yada satmaya kalkmadım
Churcill MerveTeyze yenidoğandan itibaren kullanılanları pek önermiyorlar belki şimdilik normal bebek arabasının pusetini kullanıp daha sonra oto koltuğu alırım