Esmanur43 Normal doğumu tetikleyen şeyler nelerdir en etkilileri nem sadece bol hareket ediyorum ilişki birde hurma yiyorum 37+3 üm ama 38 de doğurmak istiyorum 😂😂
Sena00 Esmanur43 tamamen bebeğin keyfine bağlı hareket hurma yürüyüş squat merdiven inip çıkmak herşeyi yaptım ilkinde de bu gebeliğimde de ilkini 41+5 de doğurdum bu bebeğimde iki gün sonra 40 haftalık oluyor ama gelmiyor 😁 tamamen keyifw bağlı
Tinkipinki Esmanur43 Ay ben çalısıyorum çıkıp yürüyorum ev temizliği ilişki herşey fazla aktif hayatımda bebek hala kaburgalarımın içinde 🤣🤣 37+5 . Arkadaşım da hurma ve ahududu çayı önerdi
funnymummy Esmanur43 2 güne 1 ananas bitirdim günde 2-3 fincan ritarçınlı su içtim ilişki merdiven inip çıkma squat ki hep çok aktiftim iş yaparken bile öyle yaptım ama evde ördek gibi bile yürüdüm 😂ama kızım 40+1 de suni ile zorla doğdu tek avantaj 2 cm açıklığım vardı başta😂
brsngengec Sena00 doktorlar neden okadar bekletti senı ya normalde 41 oldumu baslatıyolar dogumu benımde yarın 41 oluyo yatısın olucak muhtemelen
Esmanur43 funnymummy ay kafayı yiyeceğim bende kendimi bir şeyler yapıyorum hazırlıyorum sanıyorum ben bıraktım bu işleri geleceği varsa gelsin yoksa da napayım😂
Esmanur43 sdu squat ve pilatese fırsatım kalmıyor iki yapıp yorulup uzanıyorum şuan da evi süpürüp yattım 😂
Papatya_kokuyo5 Esmanur43 bunlar dogumu kolaylaştıran şeyler canım doğumu tetiklemez ama tarçınlı suyu doktoruna danışarak kullanabilirsin
BernaOmer Esmanur43 İlişki çok duydum bişe sorabilirmiyim karından nasıl oluyo pozisyon normal doğum için ilişki okudum burda
Esmanur43 BernaOmer misyoner ve doggy dedikleri pozisyonlar da ben rahat ediyorum ama kalık pozisyonunu tercih edenlerde var bu isimleri internetten bi Araştır istersen hepsini dene hangisinde rahatsan onu uygularsın
Sena00 brsngengec normalde doktorum özeldi ama doğum yaptırmıyor du kendi özel muayenesiydi 40 haftada gittiğimde doğumunu bekle bir haftaya kadar gelmezse git suni versinler dedi devlet hastanesinde doğum yaptım suyum geldi öyle gittim doğurdum
brsngengec Sena00 anladım canım benımde oyle 41 olduk yarın sehır hastanesine gıdıcem acılden gırısli olarak umarım alırlar haftam doldu ama ne sancı ne suyum hıcbısıy yok bende napacagımızı sasırdım bıde sunı sancı zormu ya korkuttular benı epey
Sena00 brsngengec hakkında hayırlısı olsun inşllah sağ salim bebeğini kucağına alırsın 💋suni sancı kolay diyemem elbette zor şöyle düşün sonunda bebeğini kucağına alıcan sonu güzel olacak sadece bunu düşün ve bol bol dua et Allah yardım ediyor merak etme ♥️