Esraa___ mrb kızlar, hamilelik nasıl gidiyor, bi değişiklik hissediyormusunuz, ağrınız vs. var mı ? 12+3 biraz ağrım var göbek ve rahimde herhalde rahim büyüdüğü içindir 🥲
Senzinc Esraa___ 13+3’ten merhabaaa🥰 ilk zamanlara göre hafif mide bulantılarm geçti mide yanması başladı 😄 değişik ruh halindeyim 2li test verdim 2 hafta olmak üzere hala cıkmadı 🤷🏻♀️
umaydurununannesi Esraa___ tam 12 bugun tatlı yemedıgom surece bulantım yok ama hep yorgun hıssedıyorum
dileksasmz 13haftaligim ultrason görüntülerini gormesem hamile oldugumu bilmem o kadar rahat gecti yani şükür bulanti aş erme hic birini yaşamadım
SusamTanecigi Esraa___ 12+4 günlük ikinci gebeligim mide bulantısı arada oluyor çok değil sizinde agriniz muhtemelen rahim kasiktan yukarıya doğru çıktığı içindir bir hafta öncesinde böyle ağrıların olabilir demişti doktor bana yüzde 90 erkek gibi bizim cinsiyetimiz
Senzinc dileksasmz ilk bebeğim erkek ve okadar güzel bi hamilelik geçirdim ki cok güzeldi 🥰🥰🥰 allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin cnm