Mrvaren Hamilelikte enfeksiyondan kurtulmak için dogal şeyler var mı nioli yagı zarar verır mi acaba bebege
zumrasmom1 Mrvaren valla herşeyi denedim antibiyotik de dahil hiçbiri geçirmedi Çarşamba günü hastaneye yattım bugün çıktım tüm değerlerim sifirlanmis şükür iyilesmisim
gamzecgr Mrvaren doktora danışın benim doktorum o yağı hiç tavsiye etmedi mesela kullananlar varmış ama doğal olan herşey iyi gelcek diye bişi yok bebeğe alerjik reaksiyon gösterebilir dedi
Rozii Mrvaren bana doktorum on günde bir elma sirkesi ile temizle demişti üstten tabi içeri doğru değil bir de bol su bana fayda etti ilerlemesini önledi günde üç dört kere çamaşırı değiştiriyorum ütüleyip giyiyorum
Eminagms Mrvaren aynı durumu yaşadım doktorum antibiyotik yazdı ve sık sık su içmem gerektiğini söyledi aynı zamanda temiz ve kuru kalması gerekiyor bunlara özenli bi şekilde dikat edersen atlatırsın çok şükür bende atlattım
sevaldqn1 Mrvaren doktordan dokotra değişiyor bazıları sorun görmüyor bazıları da tavsiye etmiyor ben aldım kokusu yüzünden kullanamadım öylece duruyor