Neslihankrhmt Pcos olup bunlardan hangisini kullandınız ve fayda gördünüz kızlar yorumlarda buluşalım 🤰🤲😊🥰
mavi_anne23 Neslihankrhmt bekarken yılda 2 defa adet görürdüm pko vardı .6 ay boyunca hayıt tohumu kullandım adetlerim düzene girdi . Evlendikten sonra 1 sene bebek olmadı klomen kullandım o ay hamile kaldım 8 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj oldum
Melegimm_2509 Neslihankrhmt soğan kürü bende test etki yaptı adetimi iyice geciktirdi. Ben ilk gebeliğimi c life bitkisel macunla yaşadım onun içerisinde hayıt tohumu civan perçemi aslan pençesi çörek otu çam balı falan vardı ikinci gebeliğim korunmayı bırakınca oldu
Maviduru123 Neslihankrhmt pko olup soğan kürü ve Clife ile hamile kalanlar oldu çevremde canım. Bende çikolata kisti vardı bende onla hamile kaldım 😊 darısı isteyen sizlere inşallah 🤲
Ayseee_brc Neslihankrhmt hayıt macunu değilde hayir kaynattim günde iki kez içtim bunun içinde soğan incir ve havuç kürü ictim
mavi_anne23 Neslihankrhmt 1 ay oldu kürtaj olalı 2 ay sonra denemeye başlıycz . Bunda ilaç kullanmam olmazsa eğer bende bitkisel devam edıcm