edanurrrrrrrrr Anneler merhaba , normalde takmayacaktım klima çarptı diyip geçicektim ama uygulamada 24 . haftda ishal ağrı vs bunlara erken doğum deyince endişelenmeye başladım ne yapmam lazım ?
nb- edanurrrrrrrrr hayır ya illa erken doğum diye bi şey yok. Çok zorlanıyosan acile git serum veriyolar vücut çok au kaybedince
Svd12345 edanurrrrrrrrr bnde 24 haftalığım.. dün iki üç defa ishal için lavaboya çıktım.. bnde tedirgin oldum ama bebeğinin hareketlerini hissediyorsan korkma . Ama çok devam ederse acile git, su kaybı olur .
Minik36_ edanurrrrrrrrr magnezyum takviyesi almaniz gerekecek ayni hafta da ayni agrilar basladi 1 ay kadar surdu cok agrim oldu 36 haftaligim.hala devam ediyor magnezyumla biraz hafifledi
edanurrrrrrrrr Svd12345 çok şükür hissediyorum çok fazla su kaybettiğim için çok fazla su içmeye çalışıyorum geçmezse gideceğim
caglag28 @edanurrrrrrrrr çok kötüyseniz acile gidin. Ama önemli olsan su kaybını yerine koymanız su tüketemiyosanız meyve suyu da olabilir en kötü. İshali kesmek için patates haşlayabilirsiniz. Ama çok kötüyseniz gidin. Yemek sorun değil ama sıvı kaybına dikkat edilmeli demişti benim doktorum.
caglag28 @edanurrrrrrrrr doktorum bana probiyotik vermişti bi yazın isterseniz doktorunuza baya iyi geliyor belki bi tavsiyede bulunur.