Figennn visnelibrownie Benim gece uyurken cok agrim oluyo 2 aksamdir belim bacaklarim kopuyo😏 zor tepisiyorum yatakta
visnelibrownie Figennn doktor bana bacak ağrılrı için magnezyum verdi yeni kullanmaya başladım bakalım
alisaorkhan Gecen hafta gittigimizde 973gramdi boyunu soylemedi ama🙄simdi 28+1 olduk. aklima takildi simdi niye boyunu soylemediki acaba😕 herseyi normal hicbir sikinti yok dedi😊 hatta plasentamizda kalinlasma vardi clexane kullanmistik o bile iyilesmisti cok sukur💖 Bide bizim prenses parmagini emiyordu😍😁 Allahim resmen parcalamak istedim ekrandan😍 nasil tatli nasil bisey anlatamiyorum Vallahi ya Bize bi hissleri yasatan Allaha hamd olsun,kimsenin kucagi bos kalmasin Amin💖🌸
Duygumami Benim bebeğim zayıfmı ya 😢1.300 dedi doktor 30haftalık’ım şekerim yüksek çıktı o yüzden fazla yiyemiyorum 😢
Yilmazfatma visnelibrownie 26+3 HAFTALIK BENIM BEBIS CUMA GÜNÜ SON DURUMLARI OGRENICEM BENDE MERAK EDİYORUM 🤔🤔
JeyranAhadova visnelibrownie bilmem, oyle soyledi) bana da chok uyuyor zaten) Doktora bashka shehire gidiyorum zaten)
Hs4523 visnelibrownie 26 da tam 1040 gramdık :) çok şükür bebekte sıkıntı yok ama benim ağrılarım başladı çok ayakta durunca belim kopacak gibi oluyor. Ve maşallah çok hareketliyiz kızımla:)
visnelibrownie Bsra77 teşekkürler ☺️ Rabbim hayırlısıyla hepimize kucağına da almayı nasip eylesin inşallah
FundaElmaYazici Bizde 26+4 de 1 kilo 35 cmdik. Şuan 28 +5 iz daha doktora gitmedik 30 haftalıkken gidicem inşallah .😍 arada sol boşluğumda ağrı ve batma oluyor. Bir de kızım sürekli tekme yerine ittirmeye başladı derimi😊
visnelibrownie FundaElmaYazici maaşallah prensese ☺️ Benimkini hissettikçe ben çok mutlu oluyorum eminim sizde de oluyordur 🙏😘🤷🏻♀️