_momes Merhaba park yatak bakıyorum önerisi olan varmı? Chicco next2me düşünüyordum ama çok artmış fiyatları. Bu markanın muadili ona benzeyen uygun yatak önerisi olan var mı?
AybarsUmay_ Ben huggy napp 8 in 1 aldım çok güzel ve diğerlerine göre fiyatı da uygun hemde yatak hediyeli. Gayet kullanışlı çok araştırmıştım almadan önce iyi ki de almışım diyorum şimdi
_momes AybarsUmay_ ne kadar süre kullanıma uygun sizce? Bende sonrası için odasını yapmayı düşünüyorum onu kullandıktan sonra yatağına geçirebilir miyim?
Zelihaa1409 mommys1 Bizde bundan aldık gayet güzel geldi kaliteli kurulumu çok kolay tekrar kapatmakta braz zorlandik inşallah kullanmakta nasip olur
AybarsUmay_ _momes bende odasını 3 4 sene sonra yapmayı düşünüyorum o yüzden tercih ettim. Yeğenim 3.bucuk yaşında yatıyo bı arkadaşım var onunda çocuğu 4 yaşına kadar yatmış o yüzden gönül rahatlığıyla aldım
nes1han Ben dün aldım PREGONUN nereye gittiysem kalite açısından onu önerdiler.diğerlerine göre biraz pahalı ama kalite farkı çok.
_momes AybarsUmay_ hmm bende park yatak alıp bir yandan da odasına alıştırmak istiyorum o yüzden ikisini de hazır bulundurmak istiyorum.😊
AybarsUmay_ _momes bana gereksiz geliyo zaten 3 sene en az yanımda yatack odasi da orda boş boş duracak bilmem belki yanlış düşünüyorum ama eşimde benimle aynı fikirde o yüzden almadk bı tane dolap aldık sadece
_momes AybarsUmay_ bende nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ilk hamileliğim o yüzden odası için hevesliyim biraz😍🌸🥰