ttgb38 Bebegimibeklerken__ Yurt dışındayım burda hep öyle dediğiniz gibi 10 dk da bir gelince gel diyorlar evinde duşa gir gereksiz yere hastanede stres çekme bebeğide etkiler diyorlar
Buse_ Bebegimibeklerken__ ebelerden tam Bilgi alarak bence olabildiğinizce evde olun bari devlet hastanesi olmasına rağmen bana istediğin zaman burayı arayabilirsin böyle şöyle oldu gelim mi diye demişlerdi
melekimm Bebegimibeklerken__ kesinlikle evde cekmek daha iyi ablam hastaneye erken gitti cok kotuydu 😖😖
EmraheydaBier Bebegimibeklerken__ kesinlikle benimde ilk gebeliğimde hastane yakında 5 dakikada bire düşünce gittim erken gidince hızlandırmak adına suni takıyolar hastaneye gittiğimde 7 santimdim belden aşşağımı ılık suya soktum açılmam çabuk oldu👍
Gozdealpu Evde sancı çekip bebeğini kaybeden kadın da buradaki yorumlara istinaden sancıyı evde çekme kararı vermişti. Hastanede sancı çekmek zor olabilir. En azından sancı başlayınca gidip bi kontrol ettirip eve dönün. Hastane mesafesi 5 10 dk olanlar evde çekebilir ama 1 saat uzaklıktakiler bence çok sıklaşmasını beklemesin. Suyunuz evde patlasa 1 saat yol çekmek zorunda kalırsanız ne olacak. Ben sezaryen olmak zorunda kaldım ama böyle bir riske girmezdim. Allah hepinizi bir sancıda kurtarsın sağ salim kucağınıza alırsınız İnşaAllah
Esmabekir Bebegimibeklerken__ kesinlikle sizi korkutmak istemem bende yeni Doğum yaptım 2 cm açıklıkla hastaneye gittim ne olduğunu anlamadan yatırdılar bekledik bekledik 14 saat sancı çektim sadece 4 cm açıklık oldu bide suni sancı taktılar mahvoldum resmen çok kötü Bebeğim 2 aylık oldu halâ unutamıyorum, Benim sancım çok yoktu hatta hiç yoktu ara ara gelip gidiyordu ama çok rahattım leke görünce gittik korktuk ilk çocuk olunca keşke evde çekseydşm Emin’im normal Doğum yapardım. Acil sezeryana aldılar ama tamamen hastanenin hatası olduğunu biliyorm. Doğumdan 2-3 gün sonra kontrole gittiğimizde doktor ayrılmıştı hastaneden düşünün kesinlikle benimle boşu boşuna oynadılar Emin’im
Bebegimibeklerken__ Esmabekir maalesef.... evde sancısını çekip gidenlerin hepsinin açılması olmuş normal Doğuma yatkınlar yani ve hemen doğurmuşlar
Kaderburr Esmabekir benim acıklıgim 10cm di o kadar sancı çektim, uğraşmak istemedikleri için son dakikada, sezeryana aldılar beni, bide bunlar stajerdi Allah iyilerle karşılaştırsın , bi daha tövbe.
Tuos2306 Bebegimibeklerken__ genelde tavsiye edilen o ama burda bi arkadaşın başına kötü bişey gelmişti ve ondan sonra vazgeçtim. Risk alamam. Evde çekiyim isterim ama bişey olursa diye düşünmektense gider orda çekerim daha iyi :/ bu benm düşüncem tabi:) sağlıklı dogumlar dilerim..
worin Ben bi duş alıp saçımı başımı yapıp, açsam yemeğimi yer bi çayımı içer öyle giderim diye düşünüyorum:) Yani öyle 5-6 saat de beklemem, burda bi bayan talihsiz bir olay geçirmişti o korkuttu beni açıkcası biraz..
Bebegimibeklerken__ worin orası öyle tabi ama bugün yine rutin kontrole gittim çatı muayenesi çok yaktı canımı bu sefer. Hergün çağırıyolar hergün gidip de o acıyı çekemem ya işkemce resmen
Albertos Bebegimibeklerken__ çok doğru tabi orda ortam bile geriyo insanı ev yakınsa mantıklı olanıda o rabbim kurtarsın hepimizi