Hayta Bende evde sancı çekip gitmek isteyenlerdenim ama her türlü tersligi göze almış oluyuruz o zaman.kordon dolanabilir bebeğe ve anlamamız imkansız. Doğum anında bebek pislik yutabilir vs vs.Önümde 20 hafta daha var ama kara kara düşünüyorum açıkçası
Zeliha66 Hafizeipek aynen benim dogumum sezeryan olacagi halde ben bile sancım gelse hemen koşarım hastaneye. Rabbim kimseye yaşatmasım cok zor bi durum
Hafizeipek Zeliha66 ben de koşarım büyük ihtimalle 😆 yalancı sancıda bile gitsem mi diyip duruyorum 😂
Rojinn Zeliha66 Valla bende evde çekerim diyodum onun hikayesini okuyunca direk vazgeçtim.Kontrol altında durmak daha iyi benim hastanem yürüyerek 15 dk lık mesafede olmasına rağmen
deletedmom6295 Bebegimibeklerken__ hastaneden yana olanlardanım herşeyin iyi gideceğinin garantisini kimse bana beremez ama hastanede acil durumda kısa sürede müdahale şansıyla hem benim hem bebeğimin hayatı kurtulacak bir durum olabilir
Zeliha66 Hafizeipek benim 4 gün önce bel ve kasık agrim vardi doktora gittim rahim yumuşaması var dedi en ufak bisey bile nelere işaret işte😯
yarennn Hafizeipek ya bu yalancı sancı nasıl bisey oluyor bilmiyorum da siz biliyorsaniz tarif etseniz 🤔😊
Hafizeipek Zeliha66 kaç haftalıksin peki ? Rahim ağzına parmakla bakarak anlıyor deme yumuşamayı ? Herkeste farklı oluyor belirtiler bazılarında da ağrıdan ayağa kalkamıyor mesela ama rahim normal oluyor
Zeliha66 Hafizeipek 24+6yiz canım evet eliyle bakip anladı belki acılman vardır diye. Bi dahaki hamileliginde mutlaka serklaj yapılması lazımmış. Ilk dogumumda 35 haftalık oldu.
Gizem51 Bebegimibeklerken__ gebe okulunda ebe de evde cekin gelin dedi bazi durumlar haric bende evde düşünüyorum acikcasi sona doğru gitmeyi
Buse_ Bebegimibeklerken__ gittiğim hastaneyi çok beğeniyorum hem bina olarak hem ebeleri olarak 2 defa da kaldım ama sancımı evde çekmek isterim odalar tek kişilikte olsa başka hastanın veya hamilenin sesini duymak iyi gelmiyor hem insanın evi gibisi yok bencede
Bebegimibeklerken__ Buse_ kesinlikle. Oda yine tek kişilik olsa razıyım ama herkes aynı yerde. Cesaretim bile kırıldı doğumhanede bağıranları duyunca
Hafizeipek Zeliha66 ben çok korkuyorum her gittiğimde acaba vajinal muayene mi yapacak diye korkuyorum korkuyorum bitek ultrason yapıyo her seferinde 😂😂çok korkuyorum doktordan ben ya 😂
Zeliha66 Hafizeipek yok yok korkma canım ben normalde bi agri kesici bile icemezdim şimdi 6 tane ilac kullanıyorum bi taneside iğne. İllaki insan bi kasılıyor ama mecbur doktorlara emanetiz🤗
Belinayy Bebegimibeklerken__ bende oyle dusunuyorum . Sonuçta hastanede daha cok strese giriyo unsan surekli cati muyanesi gelen giden insan kendini kasar diye dusunuyorum ama suyum gelince korkup giderim belkide susuz kalmasin diye Allah tan evim hastaneye coook yakin
Hafizeipek Zeliha66 hem korkuyorum hem de utaniyorum ya nasıl olcak acaba doğumum 😂 resmen vajinal muayene isticek diye doktora gitmek istemiyorum bazen 😂
Zeliha66 Hafizeipek ben geçen gün bide eşimle gittim bide vajinal bakıcam dedi eşmden utandım allahtan gelmedi doktor muayene ederken🙈
Kaderburr Hafizeipek inan, namahrem falan düşünmüyor insan bir an önce kurtulayim diyorsun canının derdine düşüyorsun canım
Fatmakaya158 Bebegimibeklerken__ yani sancımız bile gelse evde çekelim bu sancıyı diyorsunuz su patlamadığı sürece demi
arbustoo işte o süreyi tutturamazsam diye korkuyorum ya evde fazla kalırsam ıkınma hissi ya evde bırden gelirse