Gmz5560 Aseleft gözün aydın canım Rabbım analı babalı büyütsün kuzum ben lavaboya normal tuvalete oturuyordum korkma dikişlerle alakalı hiç bisey olmuyor bebeğim 🥰
Melek-Gundogdu Gözünüz aydın Rabbim en kolayindan bizlere de nasip etsin. Doğum hikâyeleri çok faydalı oluyor.
cherry_blossom Aseleft analı babalı büyüsün inşallah 🤲🏻 Ya bi de ben de yeni sezeryan oldum idrar yaparken ilk başta aşırı agrıyor sanki enfeksiyon olmuş gibi siz de de var mı aynı durum . Bu sonda acısı ne zaman geçer ?
Aseleft cherry_blossom ben de sonda acısı olmadi klozete otururken dikislerim patlicak gibi oldu ilk gunden sonra o da geçti bugun daha rahat oturup kalkabiliyorum mesela , sonda acisida 2 3 güne hafifler sanırım
Gamze-krbga Aseleft geçmiş olsun gözünüz aydın ♥️bende spinal istiyorum ama birçok kişi bel ağrısı kalıyor falan dedi sizde kaldı mı bel ağrısı
Aseleft Gamze-krbga yok ben de bel ağrısı yok sadece omuzlwrimda yel ağrısı gibi oldu bi kac kez o da yürüyüş yaptikca açılıyor geçiyor, herkesin bedeni bir değil merak etmeyin
sultanssa Aseleft dogum icin ne kdr ödeme yaptiniz bende belden uyusturmali sezeryan olucam dogum aninda uyanik olmak istiyorm
Sedaaa-01 Aseleft hayırlı uğurlu olsun cnm bende yarın sabah yatısım olacak çok korkuyorum neden bilmiyorum ama🥹🥺🥺
Deryackmak Sedaaa-01 benimde 3 gün snra sakın korkma dua ve çocuğuna sağlıkla kavuşmanın hayalini kurarak gir benee öyle yapcam hepimizi Allah kurtarsın sağlıkla kavusalim❤️🙏
cherry_blossom Aseleft ben 6 gündür sonda acısı çekiyorum canım sıkkın valla inşallh sondayı çıkarırken tahriş etmemişlerdir. Şimdiye geçmese Bile hafiflemesi lazımdı hafiflemedi BİLe
Aseleft Deryackmak bursa Özel Yıldırım dorukra yaptim , ben soyledikce yaptılar ağrı kesici ama 2 kez yaptılar çok şükür ağrım pek olmadi benim
Deryackmak Aseleft Allah kurtarmış bebeğiniz ve size bir ömür sağlık huzur mutluluk diliyorum Allah ayırmasın🙏🧿❤️
Leylagyk Aseleft ben 2 inci sezaryanımı olucam ama ilkinde yürüyüştennsonra otururken acı hissetmiştim çok zor oturmuştum sende de oldumu acaba o his acı? Ben çığlık attım o anda
Aseleft Leylagyk klozete otururken öyle olmuştu benimde patlayacak gibi olmustu tuvalete gitmek istemiyodum resmen çok şükür bugun 3. Günüm ama geçti
Aseleft cherry_blossom oo sizin baya kötü olmuş ben sonda acısı cekmedim takilirkende cikarirlarkende sonrasindada