Zeynep_ze Kızlar ya hamilelikte kabızlığa nasıl çözüm buldunuz duphalacta kullanmama rağmen hala kabızlık var kendimi çok ağır hissediyorum patlayacak gibi bol bol su içiyorum lifli gıdalar tüketiyorum kan hapınıda bıraktım yinede etki yok hep kabızlık var uzun süreli hemde haftada bir gidersem şükrediyorum
Dileek22 Zeynep_ze taze yeşil kabak bende çok işe yaradı tava da fazla yağ koymadan pişiriyorum neredeyse hergün yapıp yiyorum anca o şekil çözüm buldum.
Rumirum Zeynep_ze ben normal hayatımda full kabız olan biriydim ama hamilelikte salatalık çok hoşuma gidiyo uyanır uyanmaz salatalık yiyorum gün içinde 2-3 tane yiyorum salatalıkta bağırsakları çalıştırıyo bu konuda sıkıntı çekmedim çok şükür yemediğim günler kabızlığa dönüyo yine sizde deneyin bence
Mavisim3457 Zeynep_ze Walla bende kronik kabızlık bende çekiyorum. Demir ilacı da artı kabız yapıyor durumlar fena. 😂😂😂 Unlu nişastalı şeyler yeme, bol su hareket. Mesela beni koyu kırmızı erik iyi geliyordu şuan mevsimi sabah kalkınca aç karnına 2 tane yiyorum çıkabiliyorum. Kayısı
NurCan58 En iyisi kayısıyı kaynatıp suyunu için, sabah kahvaltıda yediğiniz salatalık domatesin üstüne zeytinyağı gezdirin, bol bol su için ve katı cok tüketmeyin. Ben ilk aylarda cok kötüydüm şimdi sükür gectı
tambirleydi Ben de gercekten cok kötüyüüm ne yapsam geçmiyor daha az önce ağlayarak cıktım resmen wcden böyle var ama yapamıyorun asırı sıkıştırıyo ya 😭😭😭