Nur_50 lylplt kesinlikle önermem aşırı ağır oluyor kullanımı zor bende kraft travel sistem sipariş ettim açma kapaması zor gerçekten benden ağır geri iade ettim kabin boy chicco alacağım bu ay hem açıp kapaması kolay hem hafif hemde valiz gibi çekebiliyorsun kapanınca
Nurr_22_22 lylplt sakın alma çok ağır o hataya düştüm inan bagajda yer kaplar tek basinayken zor açıyorsun en güzeli baston araba ya da kabin boylar
minigiminannesi03 lylplt ben baby care almıştım oğluma kullanmak nasip olmadı ama gayet kullanışlı rahat
Aden_simay lylplt çift yönlü öneririm kızımda travel aldim 10 ay kullanamadim çift yönlüye döndüm bin kat daha rahat
lylplt Nurr_22_22 pusetli olduğu için travel sistem tercih etmeyi düşünüyorum ama söylediklerinize de bakarım
EbruBoluKaya Bende travel sistem bakıyorum civilimden bu ikisini beğendim gibi netten baktım mağazası yok yaşadığım şehirde o yüzden araştırma aşamasındayım
Betulturkmen Kraft Kenya modelini aldık biz. Şuan memnunuz inşallah kullanıncada memnun kalırız. Ağır ve büyük değil.
feyzcvs Travel sisteme ağır diyorlar bu yüzden istemiyorum ama kabin boylarda da çift yön ve puset takma özelliği yok gibi ben baktığım modellerde göremedim hiç. Kabin boy olup bu özelliklere sahip bildiğiniz modeller var mı?
nb- feyzcvs joie tourist var puset takılabile. Pregonun çoğu modeli pusetli oluyo. Ama çift yönlü olan kabin modeller az
MerveTeyze feyzcvs kabin boyların çoğunda adaptör ile Puset takabiliyorsun bebeğin yüzü sana dönük oluyor dilersen ama onu da kullanacağın 6 ay eğer Eylül sonu Ekim yada Kasım gibi doğum yapacaksan çok da gerek yok çift yöne de üzerinde Puset takmaya da
Bircicekanne feyzcvs prego solo kabin boy puseti de var ben onu almayı düşünüyorum tek yön olması kötü fakat hafif yer kaplamıyor kabin boy puseti size dönük takılabiliyor fakat araba ters yönde sabit
AybarsUmay_ lylplt ben tavsiye ediyorum çok kullanışlı. Bende yoyko spin 360 var sürüyosun ama sanki yok gibi kullanımı çok kolay
Nurr_22_22 lylplt puset ayrı alınır zaten hızlı büyüyor 40 çıktıktan sonra bebek arabasinda da duruyor
Senzinc lylplt pişmanlıkkk bence hiçbiryere sığmıyor büyüdüğü zamanıda düşünüp kullanışlı bişi almak lazm
-Canser- lylplt evet uzun süre bindirmeyi düşünüyorsan kullanışlı olmaz ben hayırlısıyla yürümeye başladığı zaman kullanmayı düşünmediğim için travel tercih ettim