Aysee1123 Sahdormommy Şimdilik Unı baby aldım deterjan olarak deneyeceğim. Banyo için Mustela set tercih ettim. Bez ve ıslak mendilde de Molfix aldım. Bakalımm 👼🏻
MoonLighty Sahdormommy şampuan, vücut yağı ve pişik kremi Mustela aldım. Bez ve ıslak mendil Sleepy Natural. Deterjan da Uni Baby
Honeybaby_ Dalan roxy bahar çiçekleri toz sabun aldım alırken tereddütte kaldım acaba kokusu kötümüdür diye ama kullandım parfüm yok içinde temiz bir kokusu var tavsiye ederim🌸
beyzatlas Deterjan Dalan roxy aldım eltimin önerisiyle de şampuanı babe markasınınkini aldım fiyatı biraz yüksek ama güzel bir şampuan Konak olmuyor çocuk
Nur_50 MoonLighty uni baby içeriği temiz değil birde sleepy erkek bebek olacaksa taşırıyor bilginiz olsun çünkü görümcem ablam 2 arkadaşım doğum yaptı onlar denedi ondan biliyorum
MoonLighty Nur_50 aa öyle mi. İçeriği temiz diye duydum ondan almıştım. Evet erkek bebeğim. Ne kullandılar peki bez olarak
Beggg Sahdormommy bebek deterjanı olarak unibaby,şampuan olarak incia bakım yağı olarak hipp,bebek bezi olarak goon,ıslak mendil olarakta turco baby ve ekstra bir paket temizleme pamuğu aldım🌝
NurCan58 Islak mendil için baby turco beyaz sabun kokusu var, takip ettiğim doktor ve ebeler onu öneriyordu yorumlarınada baktım cok iyi, siprariş ettim gercekten güzel tavsiye ederim
mamacitak Deterjan green clean, şampuan losyon ecowell, bebek bezi prima molfix, ıslak mendil waterwipes
Nur_50 MoonLighty molfix sarı önerdiler mavi fena değilmiş prima premium care aldım ben benim erkek bebeğim