Kızlar bende buraya herkes gibi yazmayı çok istiyordum okuyordum sürekli bana da yazmak anlatmak nasip oldu 🥰
Herşey 3 gün önce başladı benim hamileliğimin başından beri akıntım vardı son 2 gün gündür bakıyordum çamaşırımı ıslatacak şekilde geliyor demek ki akıntım çoğaldı dedim doğum yaklaştığı için bu arada 40 + 4 deyim sonra takılmadım ben 10 ağustos perşembe günü kalktım uykudan baktım ıslanmış değiştirdim bir baktım pembe leke var bu dedim başka birsey akıntı değil annemi aradım söyledim su kaçırıyorsun dedi doktora git neyse çıktım gittim baktı doktor suyu azalmış dedi yatış verdi ama servis dolu olduğu için başka hastaneye gitmen gerek dedi çıktım başka hastaneye gittim mecbur orası da baktı açıklık yok sancı yok su çıkışı olmuş bebek suyun içinde yüzmüyor doğumun başlaması lazım biz suni sancı veremiyoruz araştırmaya gitmen gerek dedi çıktım gittim orası da baktı yatış verdi sonra bana başladılar suni sancı vermeye akşam 9 saat sabaha kadar mahvettiler beni sancıyla açılmam 3 cm ilerisi olmadı açılmadı kimse doğru düzgün ilgilenmedi annemi yanımda istedim sürekli bahanelerle geçiştirdiler titreye tiitreye ağlaya ağlaya sabah ettim saat oldu 10 dayanmıyorum artık anneme dedim ben özele sezeryana gidicem dayanacak gücüm kalmadı sonra çıkış yaptık kendi sancılarım da gelmişti artık gittim o halimle hastaneye hemen beni aldılar baktılar bir de suyum gelmişti bebeğim suzuz kaldı çok korktum artık . Neyse aldılar beni içeri ben bağırıyorum sancıdan böyle birsey yok yani sonra hemen beni sezeryana aldılar ameliyat masasındayım hala ağlayarak sancı çekiyorum doktorlara yalvarıyorum bitsin artık bu uyutun beni diye doktor geldi hemen beni uyuttular o anda sonra uyandığımda bebeğim doğmuştu çok şükür . Sonra odaya çıktım bebeğimi gördüm dünyalar benim oldu . Şimdi diyorum ki iyi ki de çıkıp gelmişim sezeryan olmuşum tamam bu da beni zorluyor ama saatlerce sancı çekmek kadar değil acısı belki şuan o hastanede olsaydım hala sancı çekiyordum..
şimdi oğlum kucağımda dikişlerim biraz acısa da sancı kadar beni mahvetmiyor kucağımda olan oğluma bakıyorum diyorum bu benim mi ? İnanasım gelmiyor bazen çok güzel bir duygu ger isteyen herkese Rabbim anneliği tattırsın inşallah ❤️ biraz uzun oldu kusura bakmayın hamile olan annemlerimde hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin ❤️ sorularınız varsa sorabilirsiniz ?