dolunayes Kizlar uygun fiyatli bildiginiz halı onerisi lazim ve tuy toplamasin Evlendigimden beri tuy derdi halilari degistirecegim Help me ! :)
Fatma-ylcn Benim salonumdaki halılar İpek Gaspara su anki fiyatları hakkında bilgim yok ama halıdan cokk memnunum asla leke tutmuyor kıl toplamıyor çok memnunum tavsiye ederim
MerveTeyze Bende bebek odası için bambu halı araştırıyorum en sağlıklılardan biri oymuş kullanıp memnun kalmayan var mı bambu halı yada siz çocuğunuzun bebeğinizin odasına polyester hariç hangi materyal halı aldınız
Mucizeolsuun dolunayes ben evlenirken halı furyası die bi sayfadan yaptırdım gram değmezmiş paraya üç halı yaptırdım yeminle gına geliyor misafir filan geldiğinde ev kalabalıkken toz tüy hep halı üstü nefret ettim artık
Melekecre Ben Trendyoldan aldım,çok kalın değil çokta ince değil,bambu özellikli alanların yorumlarına bakarak aldım ,çok begenlmiş..sizde ordan bakabilrsiniz,şimdi ara hol için alicam yine aynı şekilde bambulu,ama tam bambu özlekli değil,yari yarıya
dolunayes Melekecre canim tek onemli nokta tuy toplamamasi Yani kiyafet vs bile degissen tuy hergun supurge istoyor
Melekecre dolunayes halim geldi açıp baktım yüzeyinde tüy yok,hani eline gelmiyor,yorumlara bakabilrsiniz isterseniz,bambu halı yazın hem modellere hemde yorunlara bakım Trendyoldan