evin_3315 Kızlar merhaba ilk gebeliğim çok kilo almadan nasıl beslenndiniz acaba fikirlerinizi alabilir miyim? Tecrübelerinizi bekliyorum:)
Gamze_cnky evin_3315 Ekmek , hamur işleri , makarna ,börek , tatlı , asitli içecekler ,hazır meyve suları cok fazla yemez-içmezsen cok almıyorsun. Hamilelikten öncekiyle aynı yani.
mervemurat16 evin_3315 zaten ilk üç ay çok birşey yenilmiyor kusma,tiksinme olabiliyor.Abur cubur,çikolata,yağlı yemek,baharat,tuz,şeker bunları yemesseniz kilo almassınız.Yürüyüş,bol sebze tüketimi ve su içmek önemli
Aysee1123 evin_3315 Dikkat etmenizin yararı olur o ayrı fakat bu kilo durumu daha çok yapıyla alakalı net. Ben haftaya 7 ayı doldurucam sadece 3 kilo aldım hatta 2,5 ama 3 diyorum. Özellikle yaptığım hiç birşey yok dikkat etmiyorum mesela
beyzatlas Herkesin bünyesi farklı tecrübeyle olacak birşey değil yani bu tek verilecek tavsiye yumurta muz ceviz tahin pekmez kayısı bunlar bebeğe kilo aldırır
Melisaumy Gamze_cnky hiç belli olmuyor hiç birini yemedim içmedim en sevdiğim meyvedir bol meyve yedim ekmek zaten yemiyordum makarnada rahatsız ediyor vs ona ragmen 22 kilo aldım 35+5 72 kiloyum 50 kiloydum
Sibel_72 Sanırım sadece 2 kilo aldım doğuma 2 ay var ilk 3 ay asla ekmek yemedim pirinç makarna aramı açtım asitli şekerli şeyler tüketmedim şekeri tamamen bıraktım dengeli beslendim bol su içtim bilinçli olursanız kilo dengenız olur ama çok yersenız gereksiz kilo alacaksınız bebeğe faydalı şeyler tüketmek yeterli
Melisaumy Ha bence en önemlisi hareketlilik sağlıklı beslenmenin yanında ben evde tüm işlerimi yaparım ama dışarı hiç çıkmadım nerdeyse bana kilo aldıran odur düzenli yürüyüş egzersiz yapmalısın ben 22 kilo aldım ama benim belli olmuyor kimsede inanmıyor çok zayıftım çünkü ödemim flnda yok
Melisaumy Gamze_cnky düzenli aldım özellikle 6. Ayımda yapı meselesi heralde tamamen ya anlayamıyorum ama şöyle bişey var asla kilo alamayan biriydim sürekli halsiz bitkindim hamilelikten önce şimdi daha dinç hissediyorum tamam ağrılarım var kendimi zorlanıyorum ama yani kendime geldim
Mavigozunannesi evin_3315 bol su ve hamurdan şekerden uzak duracaksın yürüyüş yapacaksın kilo almamak için ben 26 haftalık 8 kilo aldım ama 48 le hamile kaldım suan reskej ideal kiloya geldim kimse kilo aldığımı anlamıyor vucut yapisi genetik faktörler hepsi önemli mesela 3. Dogumum ilk ikisinde 16 kilo alıp eve gelir gelmez doğumdan 10 kilo gider direk vuxut yapım böyle kalan 6 kilo da 40 içinde gider ama vücudun eski formuna kavuşması sikilasmasi zaman alıyor eski kiloya dönsen de vücudun eski sıkıligi kalmiyor ben plates yaptığım için kaslarım gevşek değil plates yaparak sikilassaz artık
Selnsn evin_3315 ben ekmek çok yemedim yersem tam buğday ekmek yedim şekeri azalttım bırakamadım az ama sık yedim bide yapı gereği benim iştahım kapandı 6.aydan sonra çocuğa kilo aldıran şeyler yiyorum ıspanak mUz gibi
Tugraseda evin_3315 ilk hamileliğimde cok kilo aldm 20 kilo kadar 😂 53le başladığım hamilelik 70 hadi yalan olmasın 72 falandım bitti. Gerçi kilo su gibi gitti hiç bende kalmadı kırkım cıktığında ben eski kilomdaydım. Şuan 33+4 günlük hamileyim 7.5 kilo aldım kaçla biter bilmiyorm