Elis-im Antepgelini44 Tadını çıkarın 🙃 Haftadayım tabiki sıcağın etkisi çok markete gitmek bile zor geliyor artık🥺bidaha çocuk düşünürsem son aylarımın yaza gelmemesi için elimden geleni yaparım🥲
Tugbazdmr Antepgelini44 bana doktorum en az 10.000 adım diyor mümkün değil bu sıcaklarda o kadar yürünür mü 😂
cokkasmabeabi Antepgelini44 çok yürüyünce ayaklarım şişiyor o yüzden yürümüyorum jsjsjs şaka bir yana gün içinde mecbur ayaktayım zaten çoluk çocuk ev iş bide ona özel yuruyemicem valla yürüdüğüm gayet yeterli 😬
Mlsfcr Antepgelini44 bende 30+0dayım biraz ayakta kalsam hemen bacaklarım ağrıyor yada başım dönüyor ev içinde anca yürürüm 😅
Antepgelini44 Elis-im son ayların sıcağa gelmesi mi yoksa çocuğun sıcakta doğması mı daha kötü bilemiyorum 😫
Tugbazdmr cokkasmabeabi ahaha hemen ilk kontrolümde söyleyeceğim bi insan alt tarafı 22 kilo aldı diye böyle yapılmaz ki 😂😂
cokkasmabeabi Tugbazdmr ahdjskjsjjd dimi yaaa. Ben de m beden pijama takımı alacağım doğumda 3 4 kilo gitmesi lazım en az olur diye avutuyorum kendimi 😂😂😂😁
cokkasmabeabi Tugbazdmr etli butlu mutlu 😂 dün kocamla bebeler şelaleye bakmaya gidiyordu sen de mi geliyorsun kaplumbağa dedi bana (arkalarındayım) . Bi an söylediği çok mantıklı geldi niye geleyim dedim ve oturdum 😂😂😂😂
BirazbundanBirazondan1 Antepgelini44 çok sıcak nasıl yürünecek. Annemle aramda 1 yol var. Bu sıcaklarda gitmek bile işkence geliyor. Gittiğimde su gibi terlemiş oluyorum
Melek-Gundogdu Ben 6 bin adım atıyorum bakalım ne zamana kadar devam edebileceğim. Akşam yemeklerinden sonra çıkıyorum.
Seh999 Günde en az 7 bin adım atmaya ve egzersiz yapmaya çalışıyorum. Şu sıra sağ ayağım ödemden dolayı acıyor hassasiyet var sadece egzersiz yapıyorum toplarlasın yürüyüşe devam. 28 haftalığim tam