Feryyy momqq ooooo süperrr hemde benimkindende yüksek gmrüyomusun adetin gectimi bu arada maşalllah valla sevindim ya beraber ilerliyoruz inşallahhh
momqq Feryyy aynen adet yok 4 gün oldu 🤭 çok sağol canım rabbim sanada nasip eder beraber ilerleriz insAllah 🥰🌸
momqq Aynur_41 bnm de hesaba göre 4 hafta 6 gün çıkıyor bakalm iki güne 5 haftalığız demk 🥰 9 ay beraberiiz🥳🥰😁
momqq Mltmbrz ona göre 4 hafta 6 günlük ama geç döllenme olayları faln daha küçük cikabilir mi diye bgun sağlık ocağına bi gdim haftya da doktra giderim bi kese oluşsun da
Mltmbrz momqq benimde 4+6 bugün bende sağlık ocağındayım şu an kan verdim değerim kaça yükselmiş bakılacak salı günüde doktor kontrolüm var en son pazar günü 104.8 çıkmıştı. Ama ben 26 günde bir oluyorum. Ondan değerim biraz önde gidiyor olabilir ☺️
Feryyy momqq ay baktım da benim de 70 e yükselmiş 21 den adetim geceli daha 1 gün oldu sanırım iyi bişiiiiy
momqq Mltmbrz kız bnm de hesaba göre 4+6 ama 212 çıktı benm ki dha yüksek 🤔😁 ya dün bi yoruma denk geldim 400 çıkan varmış bsy olmaz insAllahh 🥰
Anneoluyorumm00 momqq hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah 🌸 Allah yardımcın olsun canım ne güzel bı çizgi 🥹
momqq Anneoluyorumm00 çok sağol canim rabbim isteyen herkze nasip etsin insAllah bu çizgiyi görmek için çok bekledik oldu şükür vardır hersyin bi zamanı 🌸🥰
Mltmbrz momqq benim 5 gün önce 104.8 çıktı canım bugünkü sonucum öğleden sonra çıkacak çıkınca yazarım sana da ☺️ ama değerden ziyade düzenli artması önemli olan o yüzden kafana takma. Sağlıkla ilerler inşallah gebeliğimiz ☺️