momqq Aslan10 bnde bi hafta bekleyim diorum en azndan hcg beta ne varsa artk hepsi yükselsin net olsun 😁🥰
Derinnmom momqq bende aynen böyle öğrendim erken yapınca böyle çıkıyor dedi doktor. Aynı günün akşamı kan verdim hamilesiniz hemde 3 haftalık dedi 😂🙏🏻
Mervenur1405 momqq 24 haftalık hamileyim bende silik çizgiyle öğrendim Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin
momqq Mervenur1405 ayy aminnn insAllah canım rabbim isteyen herkeze nasip etsiin çok bekledim çok şey yaptım çok şey duydum kulağımı tıkadım rabbim zamanı vakti yeni gelmiş demek çok şükür 🥰☺️
Rsahbaz momqq verme gerçekten sürünüyor insan. Beta yükselecek mi şu olacak mı bu olacak mı mahvoluyor insan en güzeli beklemek
momqq Rsahbaz aynen öyle ama işte nasıl dayancaz oda bi sabır işimiz gerckten zor 9 ay ha oldu ha olcak derken anne adaylarinin işi gerçekten hep stress 🤦🏻♀️
momqq Ozoooo aynen hayalett resmen inanmadım kaç kez baktim flaşla açtım baktim her tarafndan resim çekiyorum acaba mi diorum resmen dalga geçiyo benimle dedim bi size sorim dedm yaşayan varsa aynı durumu🤷🏻♀️
seerappp momqq  Benim ki de aynı şekilde bu sabah yaptım
momqq Blueberry0 ayy nasil durcam blmiorum valla en iyisi karnim agriyo ayy başım dönüyor diyip gitmek 😁🥰
Brnbsr momqq daha çok yeniyken bile bunda çıktıysa eğer kanda daha kesin sonuç alırsınız bekleyip kendinize eziyet etmeyin ☺️ Tebrikler 🥰
momqq Brnbsr 3 senedir bu anı bekleyince korkuyorum gerckten ☺️ insAllah vardır da boşuna umutlanmamisimdir 🥰
momqq Kullanici4141 zaten bi video gördüm hamile kalirsam bi gun bununla duyurcam diodum hep ama bi gizli tutamiyorm kiii hemen soyluyorum heycandan 😁