thsz13 Umut_aras bebek fikriyle iliskiye girdigin icin olmuyor muhtemelen kuzum. psikoloji her şey inan ki. at bebek düşüncesini kafandan yataga girdigin zaman sadece anın tadını çıkar
Sevgi56 Umut_aras illa gün aşırı olcak diye düşünme, ikinizde ne zamn isterseniz yapın hesap falan yapma
gamzecgr Umut_aras hem psikolojik olarak kafaya takmak etkiler hem de gün aşırı olması önemli yumurtlama günü olması lazım gün aşırı ilişki olması sperm kalitesini düşürür hem ovulasyon testi kullanabilirsiniz
Bernasnli thsz13 aynen insan kendini damızlık inek gibi hissediyor olursa olur olmazsa olmaz kafasında ol düşünme bile anın tadını çıkar
thsz13 Bernasnli aslında “yanlışlıkla” olan bebekler neden bu kadar fazla iste bu yüzünden bebek düşüncesiyle yapmıyorlar çünkü cidden önemli bir konu
Ebrugrgn Üstüne düşünce olmuyor inanki biz de 2 seneye yakın denedik artık o düşünceden çıkınca yani üstünde durmamaya başlayınca kendiliğinden oldu . Stres etkiliyor gerçekten
Bernasnli thsz13 aman Allah korusun saldım çayıra mevlam kayıra tarzında bir insan değilim planlı gebelik en iyisi ama bir yandan da çocuk olsun düşüncesine girincede olmuyor bizzat deneyimledim yani ne zaman kafama takmadım o ay oldu hemen. Bilinçsizce üremeye bende karşıyım yıl olmuş 2023 bir sürü korunma yöntemi var canım
balkizim_06 8 aylık evlıyım ilk evlednığım zmnlar eşime bebek istıyorum dıyodum eşim de ben hazr deglım 1-2 yıl gecsin ole yaparz dıyodu bnde solemeyi Bırakmış artık evlendıkten 3 ay snra hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım eşimde şaşırdı ikimizde beklemıyoduk plansız bir şeydı Şimdi 23 haftalık hamileyım bi kızımız olucak ismini Asel koyacagız inşallah… Bebek konusunu kafanıza takmayın.. olucagı varsa oluyo… Kndmden biliyorum….
Lavenderandblue Yumurtlama gününüzde ilişki olması gerek. Günaşırı yapmayın. 3-2-3-2 şeklinde yapın. Adetin bittiği gün.
Mzzz Hormon testi yaptırın yumurtaliklariniza baktırın rahim filmi çekinin ve eşiniz sperm testi versin eğer herhangibir sorun yoksa stresten kaynaklı olabilir yada vaktini bekliyordur canım 🙏 inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın 🙏
Elif__oztrk Umut_aras yumurtlama döneminde değilseniz bir faydası olmaz ovülasyon testleriyle takip etmenizi öneririm . Gün aşırı değil de 2 günde 1 veya 3 günde 1 ilişkiye girerseniz sağlıklı spermler üretilecektir .eşinize ilişki öncesinde çiğ kuruyemiş ve meyve yedirin duştaykende kasık masajı yapın ki yumurtalıklarınız uyarılsın 😚
Razee Umut_aras biz aylarca denedik olmadı en sonunda ben hamilelik düşüncesini kafamdan sildiğim ay hamile olduğumu öğrendim
Dileksapan Umut_aras canım inan her şey kafada bitiyor gün aşırı ve özellikle sabahları daha hareketli oluyormuş spermler o şekilde de deneyebilirsin. Kontrole git hormonlarına falan baktır doktorum bana inofolıc diye toza karıştırılan bir ilaç verdi sbah akşam aç karnına içtim ekstra dvit 3 ve omega 3 kullandım Allahın izniyle bir araştır istersen olur canım hiç sıkıntı etme ama kafandan at o düşünceyi anın tadını çıkar
Yigit_Yagiz_Moms Umut_aras çok ilişkiye girmenin pek anlamı yok doğrusu. Tecrübeyle öğrendim bende. 2 gebeliğimde tek ilişkiyle oldu. Bebek olsun diye sık sık ilişkiye girilince olmuyor kafadan atıp spontan yaşayın ilişkinizi.
Umut_aras Aslında bir tane kürtaj oldum yani herkes diyorki düşüğün kıçı içinde olur üç ay korunduk dördüncü ayı bıraktık iki aydır deniyoruz olmuyor . Etmediğim dua kalmadı . Çok yoruldum sağlıklı ahlaklı uzun ömürlü diye dua ediyorum hep insanlar ceketini bıraksa hamile kalıyor valla bizde sorun var herhalde ya
meryy2615 4 yıla yakın bebek beklemiş biri olarak yazıyorum, tedaviyle hamile kaldım ama hiç ümit bağlamadim. Olmaz diye düşünüyordum hatta çift çizgi çıktı inanmsdim buraya attim hamilesin dediler. O kadar inanmıyordum yani. Gerçekten kafada bitiyor biraz
Atlassmomm Umut_aras günaşırı olması sperm sayısını ve kalitesini düşürüyor sperm testlerinde bile 3-5 gün ilişki perhizi veriyor doktor öyle sperm testi yapıyor o yüzden doğru zamanlama da önemli