Elotyy Ya 33 haftalıktan sonra uyku yok uyamıyorum sureklı, sağ dön, solan dön uyku yok hep, bi kalkış var uykumu, alamıyorum sizde öylemi varmı uykusuz geceler yaşayan
guzelanne01_ Elotyy bu durum anneyi Doğumdan sonraki sürece hazırlıyor ben deli gibi uyku bağımlısı uykuya aşık biriydim Saatlerce uyurdum özellikle 12 den önce uyanmazdım hamileyken başladı benim uykusuzluğum iyikide başlamış bebeğim 53 günlük asla uyku yok ama hamilelikten vucudum alışmış zoruma gitmiyor ,ki ben 10 dakika uyanacağım saatten önce uyandırılsam sinirdem çatlardım uykum gelince direk uyuycaktım Ama işte rabbim hazırlamış beni☺️
symag Elotyy aynıyız. WC git gel sağa dön dola dön. Karın ağrısı oluyor birde klimadan üşütuyirum galiba. Doğsa hemen diyorum
Bramasole Elotyy ya benim çok ilginçtir 30 lu haftalara kadar asla uyuyamadım kaşıntıdan. 30. Haftaya girdiğimizden beri bebek gibi uyuyorum sanki ilk aylardayım😅 gündüz bile uyuyorum arada yani. Hamileliğimin en uykulu dönemi oldu. Acaba bende mi bir gariplik var anlamadım 😂
Bramasole Elotyy yok şu an 34 ü bitiriyorum hala aynı son 1 aydır çok garip 😅 ben de şaşırıyorum millet son aylar uyuyamaz ben sızıyorum resmen.
Ygmrcylin 33 haftalığım 30 da başladı resmen 2 gün üst iste sabahlıyorum gün içinde gram uykum yok bedenim nasıl dayanıyor bilmiyorum sanki uykumu almış gibiyim 🤦🏻♀️😂