Nzlcncncn Gul2769__ 8+5im şuan kalbi durmuştu önce ki gebeliğimde. Şuanda da öyle korkuyorum ki hergün doktora gidesim var sağlıklı mı acaba diye
Gul2769__ Nzlcncncn alın benden de o kadar bende haftada bir hep gitmek istiyorum bebişi hissedene kadar rabbim onları korusun,kan pıhtılaşmasi için test falan yaptirsaydin keşke canım
Minik1Civciv Gul2769__ öncesinde üç kaybım var üçüncü kaybım kürtaj ile sonuçlandı kalp durması sonucu bekledik düşmedi. Kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi 29 haftalık hamileyim. Sabah akşam iğne ve coraspin kullanıyorum. İlk gebeliğim hastaydı.ikinci kimyasal. Üçüncü kalp durması. Sonuç kürtaj. Bu dördüncü gebeliğim.
Gul2769__ Minik1Civciv Rabbim bu evladını sağlıkla kucağına versin canım🤲🏻Allah evlatlarımızı sağlıkla versin kucağımıza
Gamzekck_ Gul2769__ benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu küretaj oldum 2 ay sonra oğluma hamile kaldım sıkıntı olmadı şimdi tekrar hamileyim bu bebeğimde biraz riskli hayırlısı olsun inşallah
Kfybstn92 Gul2769__ bende 11 haftaligim .bende de pıhtılaşma var iğne kullanıyorum.Rabbim sağlıklı sıhhatli vaktinde yavrularımızı kucağımıza almayi nasip eder
Minik1Civciv Gul2769__ amin canım amin inşallah 🤲🏼 iğne dozu çok önemli ben 6 binlik enox ve 81 mg ecopirin kullanıyordum ona rağmen kalbi durdu. Şimdi sabah akşam 4 binlik oksapar ve 100 lük coraspin kullanıyorum.
Sevval0 Gul2769__ İlk gebeliğim 6.haftada kanama ile son buldu kürtaj oldum . 7 ay sonra gebe kaldım ve şuan bebeğim 23 günlük ❤️
Gul2769__ Sevval0 ayyy maşallah ömrü uzun hayırlı olsun darısı bizlerin başına bizde sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza 🤲🏻
Gul2769__ Minik1Civciv ben şuan 6000 lik enox 100 Luk ecospirin kullanıyorum çok şükür şuan iyi bebiş 🤲🏻ilk bebekte aspirin iki gün kullanmamıştım depremden dolayı aksilikler oldu iğne zaten kullanmiyordum doktorum direk bu bebekte ecospirini yükseltti iğneyi yüksek doz verdi
arirangg Gul2769__ Benim bebeğimin de kalbi durmuştu, kürtaj oldum. Genetik testte kan pıhtılaşması çıktı, iğne kullandım. Bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu. Darısı sizin ve herkesin başına🌺
Gul2769__ arirangg ayy maşallah darısı bizlerin başına 🤲🏻demek benim gibi olan bir çok insan varmış Allah evladiniza uzun ömür versin
Minik1Civciv Gul2769__ maşallah sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza kaç haftalıksınız siz ? Ben 29+1 🥰