3_fistikannesi Kızlar beyazlarınız bembeyaz oluyormu neyle ve nasıl yıkıyorsun uz. Benim çamaşırlarım sarardı baya nasıl beyazlatacağım.
Gunes17 3_fistikannesi beyazlari beyaz deterjaniyla yikadigin muddetce icine farklı renk katmadigin sürece sararmaz ki 🙄 fikrim yok ama 1 gece boyunca kaynar suyun içine çamaşır suyu dök çamaşırları bas ertesi gün 60 derecede yıka bakalım
edadm 3_fistikannesi arielle 60 derecede yıkıyorum öyle bi sorunum olmadı hiç canım. bahsettiklerin iç çamaşırlarıyla çamaşır suyunda bekletip makineye atabilirsin. ben içine renkli toz bezlerini bile karıştırmıyorum
Sesssi 3_fistikannesi ben yıllardır beyaz takıntım olduğu için beyazlara havlu bile karıştırmam farklı renkli ve 90 derecede yıkarım. Ve ilk evlendiğimde ariel kullanıyordum çok kötü yapmıştı tüm kıyafetlerimi çöpe attım sonra asla kullanmadım alo kullanıyorum birde beyazlar için leke çıkarıcı uzun programda yıkayınca beyaz oluyor. Eğer çok sarı ise çamaşır suyu döküp (özellikle sarı yerlere) sıcak suda beklettikten sonra deneyebilirsiniz bu dediklerimi😊
Yenibirii 3_fistikannesi şok marketten camasir beyazlatici toz kullaniyorum ben ayriyetten. Sular cok kirecli. Yikandiktan sonra bide güneşe asinca sararmisti benimkiler. O toz beyaz tutuyor camasirlarimi. Böyle cözdüm ben
3_fistikannesi Gunes17 beyaz deterjan kullanıyorum ama sanki yine de sararıyor her yıkamada çamaşır suyu koyuyormusunuz
Yenihsp18 3_fistikannesi annemin de öyleydi sanki yıkanmamış gibi bizde soda toz hali döktük bu çamaşırlara makineye ve ben beyaz etti bu içeceğimiz soda değil bulursam resmini atarım
edadm edadm iç çamaşırlarıysa* böyle diyorum çünkü başka çamaşırlarda tişört vs hiç denemedim ona bişey diyemem
3_fistikannesi edadm bazen atıyordum mutfak bezlerini artık onları atmayayım o zaman bende. Ariel demi en iyisi onu hiç kullanmadım hep omo kullanıyordum. Evet özellikle atlet ler sarardı
edadm 3_fistikannesi ben de uzun süre omo kullanıp ariele geçtim sanki beyazlar daha beyaz geldi gözüme memnun kaldım yani ama omoda da bi sıkıntım yoktu o da iyiydi. bezleri de atma kuzum evet toz bezleri mutfak bezleri renkleri illaki geçiyor. onları renklilerle atsan hiçbi problem olmaz ben çoğu zaman makinenin dolmasını beklemeyip çamaşır suyuna basıyorum öyle de temiz oluyor
alitalia 3_fistikannesi domol toz deterjanla kaynar suya koyuyorum bembeyaz oluyor lekeler de çıkıyor. Sonrasında makinede yıkanıyor mis
Sesssi @“Aminegulce”#p29049079hiç yıpranmıyor diyemem ama çok aşırı yıpranma da olmuyor 😊 yıllardır annemde öyle yapardı alışkanlık olmuş zaten iç çamaşırları için doktorlar 90 derece öneriyor. Vanish kosla kullanıyorum beyazlar için olanı
mervemurat16 3_fistikannesi ben beyaz detarjanın içine bir miktar çamaşır sodası koyuyorum kar gibi yapıyor