tilbis Olalı yaklaşık 24 saat olacak özellikle oturup kalkmaya çalışırken çok zorlanıyorum çok şiddetli ağrım var yara yerimde böyle olan var miydi
Kizilciksurubu tilbis Ben de spinal sezaryen oldum. Uyuşukluğun etkisi geçince ağrıları hissetmeye başlamıştım. Hemen fazlalaşmadan ağrı kesici iğne yaptırdım, bir daha da o kadar ağrımamıştı. Oturup kalkerkenki acı bir süre daha var olacak maalesef. Benim hala uyurken sağa sola döndüğümde bazen acıyor.
-Mrvprmdk tilbis ben de öyleydim hala da geçmedi bu ağrı normal değil diye hastaneyi ayağa kaldırdım ama normal dediler 🤦🏻♀️ Acı eşiğim normalde çok yüksektir eşim bile öyle olduğumu görünce çok korktu çünkü ben öyle tepkiler vermem ama herşeyime bakıldı normal denildi 10. Günümdeyim hala çocuğu emzirirken zorlanıyorum hareketlerim normale dönmedi
minikoannesi123 tilbis oturup kalkmaya çalışırken, yataktan kalkıp, yatağa yatmaya çalışırken vs.olacak bunlar çok normal. 1 hafta 10 güne tamamen toparlaniyorsunuz inşallah biraz sabır 😊
Beybiik tilbis cok normal oturup kalkarken ağrınızın yanmanizin olması doktor gri kesici iğne yazmadimi hastaneden çıkarken. 1 haftaya geciyor ama merak etmeyin
Nurr_22_22 tilbis normal bişey kesilip dikildiniz bir süre ağrınız acınız olacak doktorunuz ağrı kesici vermiştir ben parol kullanmistim birde hareket etmeye çalışın yattikca daha çok ağrı oluyor
Nhlhmz11 tilbis öyle olur tabi sabret geçer, yürümeye calis , yürüdükçe acı azaliyor , bana demişlerdi açıdan yuruyemedim, ama sonra zorladım kalktım yürüdükçe azaldı , birde yedinci günden sonra korse tak baya rahatlatıyor
Gokce16 Bugün 4. Günüm spinal sezeryan oldum bence en büyük düşmanı spinalin yatmak. Sürekli kalkın yürüyün 3. Günümden beri korse takiyorum oda çok rahatlatıyor ve günde 3 lt su içmeye çalışıyorum . Doktorumun verdiği diklaron ağrı kesici zaten 6 saat boyunca etkili olan bir ilaç parol içsem geçirmezdi. Sadece sabah uyandigimda dikislerimin yandığını hissediyorum oda çok çok normal zaten geçmiş olsun💓
hulya_6363 tilbis bir sesim yerdebir sesim gokteydi ben böyle bir ağrı görmedim.4 gün sürdü bu ağrı 1 haftayada ayaklandm
Bucuu Ebelerden sık sık ağrı kesici serum istemiştim 2 günü öyle geçirince gerisi kolay zaten sizde isteyin yapsınlar