Yasingamzer doktorlar bence bizleri deniyorlar yumuşak karnı olanı da hemen sezeryanla alıp geçmek istiyorlar. Perşembe günü muayenemde aynı şeyler söylendi çocuk 3700 çatın basık kafa 40ı geçmiş normal olmaz ben olsam normali denemem bile çocuğun bası inmemiş vs. Bir sürü şey söyledi. Daha geçen hafta 3200dü nasıl 1 haftada yarım kilo aldı kafası 2 hafta geriydi nasıl ileri geçti dedim. 3 kere ölçtüm kesinlikle kafası da kilosu da bundan az değil dedi. Ben ertesi gün başka birine daha muayene olmak istedim kafa 38de çıktı kilo 3550. Bu kiloya çatı bile bakmam dedi yeni doktorum gününü bekleyeceğiz sadece dedi. Çatısı üstten basık olanlar alttan geniş oluyor dedi. Ve o gün sabah doktor 155 bi kadına 2 Sezeryan sonrası 4250 çocuğu normal doğumla kucağına aldırmış bunu anlattı. Sonra pazartesi günü yine eski doktora gittim kontrol randevum vardı yanmasın dedim. Çocuğu 3560 ölçtü, kafasını 39 ölçtü başı da inmiş aşağı bebeğin dedi. E madem günde bilmem kaç hasta görüyorsun beni neden korkuttun günüm varken 4-5 gün içinde çocuk inebilecekken. Doğumda bile iniyo çocuklar. Ben başkasına muayene olmasam bilgim olmasa bu konularda kuzu kuzu sezeryana alacaktı beni ya.