Hatice_11 Liders doktorum folik asidin hamileliği kolaylaştırdığını söylemişti bir vitamininin bile düşse hamileliğe engel olabiliyormuş
Tessd Liders Ben onu kullandım ama bende işe yaramadı. İnofolic Combi mavi kutu içtikten bir ay sonra hamile kaldım . Etkisi vardır yoktur bilemem tabi Allahım takdiri de söylemiş olayım 🙂
Pamuk Ebru-29 Arkadaşın söylediği folik asit normallerinden farklı inositol maddesi içeriyor.Yani yumurtlama için yumurta kalitesi için kolay hamile kalmak icin.Ben onun benzeri folik asitle 2 kez hamile kaldım 13 senenin ardından.
Ebru-29 Pamuk folik asitle hamile kalan var mı deyince yanlış anladım demek ki bahsettiğinizi bilmiyorum çünkü. Bebek bekleyen herkese nasip olsun inşallah ne diyelim 🤲
Liders Pamuk doktorum ilac kullanmak istemiyorum sadece folik asit başlayalım regli döneminde gel dedi regli döneminde gittiğimde kana mi bakacak acaba yada regli döneminde başka tedavilerde uygulanıyor mu?
Buhara Liders ben ilaçlı rahim filminden sonra hamile kaldım pcos vardı. Bide gaynpol diye bi takviyeyi çok tavsiye etti doktorlar onu bi kaçtan kullandım sadece etkisini bilmiyorum ama rahim filmi çok etkiledi
Buhara tatlibebegim_ yani tam hatırlamıyorum ama baya kısa bi süre sonraydı en fazla 1.5 aydır doğal yolla evet bu arada film temiz çıkmıştı, küçük tıkanıklıklar varsa açılıyormuş