Yagmur_54_61 benim de ilk doğumun olacak Allah nasip ederse. Gayet güzel ilgileniyor bazen doktoru çıldırttıkalrı oluyro bi anda doluşuyor kadınlar doktor da ister istemez yükselşyor haklı olarak. Ben ilkten gebeliği netleştirmek için gittim ilgisini beğendim o gün sonra da değiştirmedim. Her gittiğimde ultrason kağıdı da verdi sorduğum sorulara cevap da verdi gayet açıklayıcı bi şekilde her şeyi anlatıyor. Anlamadıysan bidaha tekrar edeyim diyor. Ben hiç agresif halini görmedim oldukça ilgili ve bilgili bir doktor.geçenlerde bebeğim nst de hareketsiz çıktı ikinci nst istedi ( randevum akşam saati idi mesai bitimine yakındı ) eğer ben çıkmış olursam acile göster benim adıma yatırsınlar seni dedi. Ben nst çektirirken o an çıkmadan önce tekrardan yanıma geldi, düzelmiş hareketleri dedi. Oradaki hemşireye de aynısını tekrarladı böyle devam ederse gönder tekrar hareketsizlik olursa benim adıma yatırsınlar dedi. Her zaman aynı başlarda da kanamam vardı o zamanlarda da aynı her gittiğimde aynı ilgiliydi,kağıt veriyordu randevu bulamayabilirsin bununla sekreterlikten al demişti. Sık gidiyordum sahiden de randevu bulmak zordu. Ama dediğim gibi bizim de bi günümüz diğerini tutmuyor, kişisel problemi olduğu gün olur bi hastaya sinirlenmiştir ya da herkes doluşup kuruyla yaş da yanmıştır. İnsanlık hali yani bizim 1 dk tahammül edemediğimiz insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorlar.