Huhu21 Şimdiden göğüslerim çok çatladı ve sarktı bu duruma aşırı moralim bozuluyor sizce emzirme dönemi bittikten sonra eski haline döner mi yoksa bi işlem mi yaptırmam lazım düzelmesi için ya da kullandığınız göğüslerinizi toparlayan birşey var mı
Agg0207 Huhu21 canım malesef bunun çözümü yok emzirdikten sonra süt çekilince hele daha berbat oluyo doğruya doğru 😐anca estetik gibi işlemler gerekli
Yenibirannee Huhu21 benim göğüslerim 85 beden hic sudyensiz dolasmam hatta yatarken bile takarim o yuzden hic sarkmadı benim. Kızımı 6 ay emzirdim bakalim 2. De sarkcak mi 🙃 bende bi tane daha dogurduktan sonra estetik düşünüyorum valla ne yalan soyliyim
ElifKarata Huhu21 maalesef hem çatlıyor hem sarkti benimki keçi memesi gibi 🤣🤣🤣🤣 bide hep toparlayıcı sutyen takmıştım ama yok ben smdi 2. Doğumdan sonra Bi sanayiye gidip toplatcam kendimi 🤣🤣🤣
Bernasnli Agg0207 ayy Allah kahretsin bide o mu olacak götümüz göbeğimiz kıllandı kukumuz koltuk altımız karardı bacak çatladı bide meme mi sarkacak bu hamilelik beni bitirdi sanırım bide psikolojik destek almam gerekecek
MerveKitiz Yenibirannee Ne tarz sütyenler kullandınız acaba. Emzirme sütyeni mi destekli mi toparlayıcı mı 🙂
Agg0207 Bernasnli valla tamamen değiştiriyor vücudu hamilelik malesef ama göğüs sarması ayrıca insanı sarsıyor 😕😕