yaprak_1212 Mavi11 daha öbce bana da aynısı olmuştu çok büyük bir acısı var içi iltihap dolacak onun sapsarı krem falan çok faydası görmedim ben ama sabaha kadar ağrıdan yatamadığımı biliyorum Soğanı ocakta biraz ısıtıp o parmağına bağla öyle yatsın ertesi gün patlamıştı benimki sabah ne iltihap kalmıştı ne acı çok iyi gelmişti
Yasemin_1206 Doktora götür ama çok acır o ya kıyamam benim oğlum da da olmuştu acile götürmüştüm orda soymuşlardı çocuğum çok ağladı ama iyileşti hemen
yesillimonn İçinde irin olur zaman sonra akar eczaneden antiseptik merhem alıp sürün evde zeytin yağı varsa da sürebilirsiniz iyi geliyor
Mavi11 yesillimonn yesillimonn Aycha nöbetci eczane aradım sordum antibiyotik krem vardı evde adını söyledim onu sür dedi pazartesi ye kadar takip et dedi cocuguma nazar değdi hep nazar duası okuyun Allah rızası için ya yatamıyorum stresten karnıma ateş düştü
NurCan58 Tırnak batmasından veya enfeksiyondan dolama olmus, onun içi iltihap doldugu için şişkinlik ve agrı yapar, yarın acike götürün müdahale etsinler krem falan yazarlar gecmiş olsun.
Ebru-29 Mavi11 canım çocuğun tinaklari çok derin kesilmiş gömülü duruyor. Tırnak makasından falan enfeksiyon kapmış olabilir