Bsrakyc59 Merveyl 37+6 olduk ara ara iğne batıyormuş gibi oluyor. Ara ara kasılmalar oluyor haftaya catı muayenemiz var bakalım ne olacak 🤗
Gulizbuyukkaya Ayca7886 36 +0 demek 36.hafta bitti 37 nin ilk günü demek ben oyle dusunmustum.aman karisik isler ya ben 37 olacagini dusunerek cantami hazirladim valla tez canlilik edip
Ayca7886 Gulizbuyukkaya evet öyle,ben çantamı kaç hafta önceden hazırladım tansiyon sıkıntısı vardı erken alır diye ama şükür almadı herseyim hazır bekliyorum 😌 Salı günü günüm belli olsun da heyecanım daha da artar
MelikeHayrunnisa Merveyl benimde kasılmalarım başladı hafiften şimdi doktordan geldim yılbaşı gibi doğum olur dedi. Gece yatamıyorum sırt ağrısı bel ağrısı mide yanması😣
asminko345 Merveyl 35+3 üz bizde kabızlık yanma bazen sol bacak ağrısı var başkada biriyim yok 🤷♀️ Artık zaman geçsin istiyorum son aya girdik 🌈
Beram Kızlar ev temzilğnizi hallettnzmi ben bugn bitriyim dedim halılarm yıkanmadn geldi serdim ama herşyin üstü sarılı eşim diyo nerdeyse benide sarıp sarmalıcaksn😅 35+4 deyiz son ocak 2 görünüyo ama ultrasonda 25 aralık görünüyo ocak annesimiyim aralıkmı bilemedim🤷🏻♀️ Doktorum 15 aralıktn snra bekliycez dedi erkenmi yaptım diye düşnyrm bundan sonrada buzluk için birşeyler yapmayı düşünyorm sizn hazırmı herşeyinz durumlar nasıl ☺️
Duygugul Bende 34 oldum ama yalancı sancı tarzında felan hıc bır tık yok bende ☺️ Akıntım benımde fazla oluyor bırde sürekli çişim gelmese iyi baska bır sıkıntı YÖK beklemedeyız heyecan dorukta