Btunc Merve20 mekanyum yutan bebek malesef doğmadan hayatını kaybedebiliyor ya da doğup günlerce küvözde kalıyor gerek var mı bu riske bence hiç yok
Ezgi87 Seyhan494 bu korunmasız ilişki bizde en başından beri haftada 4-5 oluyor ve hep var o zaman benim 35- 36 ıncı haftada doğurmam gerekirdi 😆😆 spor, yürüyüş, merdiven, bol temizlik bunlarda var Eee bu çocuk nerde hala içimde 🤭🤭🥰
Ezgi87 Seyhan494 aynen… Bence stres yaptığımız için bebekte etkileniyor gelmem bu kadar strese diyor… Aslında en güzeli 7/24 uyuyup doğumu beklemek ama bebek sanki doğmuş gibi günlük uykum 3-4 saate düştü 2 aydır dengesiz uyuyorum heryerim ağrıyor uyunmuyor birde lavabonun fayanslarını ezberledim artık😆
Gunes17 Tucemsiiii ilk gebeligimde sıkıntı olmamasına rağmen 9 ay boyunca sürekli yattım ve normal doğurdum
Seyhan494 Ezgi87 ahahah aynen bende gece de geç yatıyorum sabahta erken kalkıyorum dedigin gibi stres yaptığımız için daha çok gelmiyor ama biz düşünüp stres yapmasakta etrafdakiler hemen ne zaman doğacak diyince geri aklıma geliyor ve stres yine yükleniyor
Ezgi87 Seyhan494 aynen bende ona kızıyorum tam unuttuk derken hergün arıyorlar yaa yeter dedim beni siz geriyorsunuz doğunca haber vericem ama bunaltmayın beni diye… eşim bile çok relaksken ben bile geriliyorum sana ulaşamayınca beni arıyorlar hak verdim sana diyor…. artık arayanlara içimde paketleme olarak duruyor güzel bir kız görünce onunla evlenmek için çıkacak diyorum 😆😆
Seyhan494 Ezgi87 ahahah aynen dedigin gibi bende 1 yaşına gelince dogurcam diyorum ya da bu 2. Diyorum 😂