Busbus1818 Arkadaşlar lütfen yanıt bekliyorum Serbest t4 birinci trimestera göre yüksek dahiliye ye gittim doktor ilaç verdi ama o ilaç gebelikte kullanılmıyormuş Gebeliğim 8+3 Bu durumu yaşayıp hangi ilaçı kullandınız 🥹
Nslhn_dyg Busbus1818 bnmde tsh ım biraz yüksek çıkmış yeni çıktı tahlil sonucu daha gidemedim doktora yarın gideceğim şimdi birşey olur mu korkusu başladı Bnde de
Mhr34 Busbus1818 benim de kan tahlilinde yüksek çıktı. Yarın doktorum ne diyecek bakalım. Normalde hamilelik öncesinden beri eutrox diye bir ilaç içiyordum neden yükseldi anlamadım
Busetomris Busbus1818 doktora hamile olduğunuzu söylemediniz mi nasıl hamilelerin kullanamayacağı bi ilaç yazıyor?
Busrakab Busbus1818 Merhaba thrmazolu ne kdr kullandınız. Bende ilk 5 hafta bilmeden kullandım ve doktorum bebek için tehlikeli olabileceğini söyledi.Farklı doktora gidicem çok endişeliyim.
EsraEsres Gebelikten 3 ay öncesinde tiroid problemim başlamıştı ilaç kullanıyordum. Yine aynı şekilde ayda bir tahlil vererek dozu ayarlanıyor öyle ilerliyoruz. Korkmayın ihmal etmeyin doktor randevunuzu.
Mhr34 Busbus1818 doktorum sağlık ocağının tsh testlerine güvenmiyoruz başka yerde yaptır dedi ama henüz yaptıramadım