sifanur61 17+3 gebeyim hala tiksintim mide bulantım öğürmem koku hassasiyetim devam ediyor Sadece benimmi devam ediyor böyle Yoksa başka yaşayanda varmı hâlâ
Oznurkocuk sifanur61 benim 20-21 haftada geçmişti o günler geçiyormuş şimdide doğumu bekliyorum son haftalar geçmiyor ☺️
songul_21 Ben 10 haftalığım. Böyle uzun süre geçmeyenleri görünce korkuyorum benimde mi öyle olacak diye. Ciddi anlamda psikolojim bozuldu bulantıdan
Glcnapo Ben bulantım için prilam kullandım çokta faydasını gördüm aşırı mide bulantı kusmanız varsa doktorunuza danışıp almanızı tavsiye ederim
sifanur61 Doktor miden hassas bünyen zayıf bundan dolayı devam ediyor olabilir ve buna yapılabilecek birşey olmadığını söyledi serum ve ilaçlarda hiçbir işe yaramıyor inşallah 9 ay sürmez gücüm kalmadı canım çok yanıyor artık 😓
Glcnapo sifanur61 sana güzel bir haber vereyim de moralin yerine gelsin prof. Bir doktor vardı çalıştığım hastanede isimde verebilirim canım hocam prof tayfun bağış.. kusturan bebekler sağlıklıdır ohh kus kus derdi 🥰 stres yapma doktorundan başka ilaç yazmasını iste