Tinkipinki Kızlar çok heyecanlıyım ilk doğumum olucak 16 gün gözüküyor . Önerileriniz var mı ? Suyum mu gelicek nişan mı nasıl başlar nasıl ilerler hep aklımda bunlar var . Normal doğum hikayelerinizi dinlemek isterim 🥲
Youngmotherr Tinkipinki son 3 kalacak nasipse 💙 bizim oğlan gelmek istedi ilk defa yarın belli olacak
kahvesever__ Tinkipinki benim de son 16 inşallah 🙏 ilk oğlumda nişanım gelmişti önce sonra suyum gelmişti bakalım bunda daha bir tık yok doğmak istemiyor galiba😂inatçı çıktı biraz😄
Tinkipinki kahvesever__ nişandan ne kadar süre sonra su geliyor bazen okuyorum nişanım geldi ama açılmam olmadı 3 4 gün bekledim yazılarını. Tecrübelerinizi paylaşın lütfen😊
Youngmotherr Tinkipinki başı kanaldaydı kaç haftadır sancılarım çıktı doktor doğar yarın öbür gün dedi
kahvesever__ Tinkipinki sabah nişanım geldi gece suyum geldi benim ama kişiden kişiye değişiyor bazıların nişanı geliyor 10.15 gün sonra suyu gelip hastaneye öyle gidiyolar
Sena00 Tinkipinki su nişan herkeste gelecek diye bişey yok önce sancınız da evde başlayıp hastanede de suyunuz acilabilir nişan zaten herkeste olmuyor bende olmadı mesela bu ikinci doğumum olacak nasip olursa son üç günümüz kaldı ilk dogumum da suyum gelmişti açıklık sıfır kaç saat suni sancı aldım öyle doğurdum kolay doğumlarımız olur inşllah sağ salim gelsinler 🥰