Buraya yazmak banada nasip oldu o kadar çok pozitif olarak yazmak istiyordum ki şükürler olsun nasip oldu.ilk doğumumu özel bir hastanede genel anestezi ile yapmıştım aslında sezeryani biliyo olmama rağmen aşırı derece bı korkum vardı etrafımda ki herkes spinal acısız bak ondan ol dedi bilmediğim bı anestezi beni daha çok korkutuyordu.38+2 de doktorum gün verdi beni anestezi doktoruna yönlendirdi seçmek için tüm cesaretimi topladim spinal sectim .doğumdan birgün öncesi korkudan uyuyamadım sabaha kadar oturdum saat 9da yatisim oldu hazirliklar tamamlandı saat 10.30da ameliyat odasına alındım devlet Hastanesi’nde olduğum için bussuru kışi vardı odada izlemek isteyen stajerler falan gördükçe ürktüm anestezi doktoru geldi beni rahatlattı belimden igneyi yapmak için bı hemşire omuzlarımi tuttu serbest bırak kendini dedi ama dışarısı sıcak ameliyat odası soğuk ben gergin serbest bırakamıyorum bı turlu sonunda bıraktım iğne okadar ufak bı igneki hiç birşey anlamıyorsun kan almak daha çok acitiyo mesela o kadar ufak öyle düşünün attı 2dk içinde buz gibi olan bacaklarım ilk bı ilidi sonra ısındı sonra kütük gibi ağırlaştı hiç birşey hissetmeye başlıyorsun. Bı anda ameliyat başladı nasılsın ne hissediyorsun demeleriyle hazirsan bebek cikiyo dediler anlamadım bile o süreci o kadar hızlı ve acisizdi direk bebeği gördüm ağlamaya başladım zaten sonra götürdüler dikme işlemine geçtiler hafif bı mide bulantısı oluyo midem bulaniyo dedim hemen müdahale ettiler 3sn falan sürdü o bulantı hemen geçti yani toplam en fazla 45dk sürmüştür ameliyat sonra beni başka bı odaya alıp yarım saat bekleme süren var dediler ayakların açılana kadar açılmazsa bı yarım saat daha beklersin dediler yarım saat içinde açıldı ve odaya alındım.hersey güzeldi tek tavsiyem korkmayın doğumdan bir gün önce benim gibi uykusuz kalmayın ben boşu boşuna kalmışım keşke uyusaydim dedim çünkü doğum yaptığınız gün gelen giden oluyo hemşireler iğne saati yok ağrı kesici saati bebek emzirme derken uyuyamiyorsunu, hastanede hemen yayın uyuyun 🤣🤗