_dilara8mustafa_ Tubimsi instagramda nk.tasariimm sayfasından yaptırdım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim 🌸
tazegebe58 Tubimsi makrome kapı süsü düşünürseniz kesinlikle “ makrome_sanat_evi “ instagram adresinden yaptırın aşırı ilgili, fiyat olarakta diğer yerlere göre makul şiddetle tavsiyemdir
Tubimsi babyface_ burda sadece kapı süsü ve yastık var ben magnette olsun tek kargo veriyim istiyorum
PamushVeAnnesi Ares35 trendyolda bende gördüm ama seçtikten sonra satıcı isim için iletişimemi geçiyor? Nasıl giriliyor isim anlamadigim için daha yaptiramadim
Ares35 PamushVeAnnesi şimdi şöyle ki önce sipariş veriyorsun sonra sipariş numarası ve bebişin ismini satıcıya sor kısmına yazıyorsun onlar nasıl istersen öyle yapıp gönderiyorlar ben çok memnun kaldım tavsiye ederim 😉
Ares35 PamushVeAnnesi hatta buraya foto eklemeyi bilmiyorum bilsem fotosunu ekleyeyim gör öyle karar ver aslında dicem ama 😊
birannis_ Tubimsi Instagram Selver şekerleme magnet çikolata hediyelik ürünlerinin hepsini orada. Yaptırdım ve çok memnun kaldım
Eylul65 Tubimsi kokulu emek sayfasından kapı süsü yaptırdım çok memnun kaldım. Magneti de onuratasarlat sayfasından aldım gayet güzel ikisi de
Mineklc Tubimsi “bir çiçek atölyesi-ZG tasarım” diye bir sayfada şansımı denedim çok şükür ürünlerim tamda istediğim gibi yapılıp gönderildi.
alitalia Tubimsi ben kendim makrome kapı süsü yapacağım ve takı yastığı onu da punch işlemeyi düşünüyorum. Hediyelik için henüz bir fikrim yok bakmadım da 😬
PamushVeAnnesi Ares35 kuzum Allah razı olsun görmüş kadar oldum. Ben zaten bayılıyorum trendyoldakilere ama kaç kere elim gittiyse isim girme yerini bulamadığım için geri kaldırdım sepetten. Yorumlara bakıyorum da memnun kalmayan yok çoğu kapı susunde
Melomy Tubimsi instagramda designerrsis sayfası ablamın kendisi yapıyor isterseniz bir göz atın istediğiniz modelde yapıyor benım ogluma da yaptı sayfasında mevcut
AryaElif Tubimsi merhaba eğer düşünürseniz areldesigner instagram sayfamdan yardımcı olmak isterim💖 Yeni girişimciyim, hem hamile hem 2 yaşında kızımla elimden geleni yapıyorum istediğin her modelde🙏🏻🍀