Aksuuu__ 11 gün oldu rahim filmi çekeli ilk günden beri kanamam oldu ve hala devam ediyor iki gün kesildi tekrar oldu neden böyle acaba böyle olan var mı ilk günlere göre azalma oldu tabii ama bitmedi
EmineTarik Aksuuu__ 3 kez çektirdim hiç öyle bir şey olmadı 3 gün damla şeklinde kanama olur diyorlar ama sizin baya olmuş
Bebegim3444 Aksuuu__ iki kere cektirdim ama o kadar uzun kanamam olmadı. Birinci gun oldu lekelenme ikinci gun lekelenme geldi biraz bitti.
Yesimsim Aksuuu__ bende de oldu 6 güne kadar sürdü . İlk üç gün ped taktım hatta parçalı kanama oluyordu doktor normal dedi sonra damla damla oldu ve kesildi. Sonucun çıktı mı
Aksuuu__ EmineTarik evet ya hiç sorma doktora soruyorum normal diyor bir şey yapmıyor bilmiyorum ne yapacağımı
Yesimsim Aksuuu__ yok canım bende korkmuştum doktora ulaştım normal dedi 15 gün süren bile varmış kanaması
zeyy7447 @Yesimsim benimde tüplerim açıktı ve hiç kanamam olmadı bence başka bi doktora görün normal olmayabilir
minikaras Aksuuu__ doktorunuza danışın derim normalde olması gereken 1 hafta o da maksimum lekelenme tarzı oluyor eğer yumurtalarınız tıkalıydıysa o ayrı
Aksuuu__ minikaras yok hiç tıkalı değildi açıktı ama niye böyle oluyor bilmiyorum durmuyor lekelenme tarzı oluyor yürüyünce özellikle