Bende öyle oluyordum bebek hareketi dedi doktor 33 haftalık hamileyim arada bi yine oluyor ama doktor dedi korkulucak bir şey yok

Dilekzengin_1 25 haftalıkken falan da aynıydı her gün beş altı defa yapıyor bende korkuyorum açıkçası acaba rahatsız mı oluyor

Busrata33 inşallah ilk gebeliğim olduğundan dolayı en ufak şeyden bile korkuyorum acaba bişey mi oldu olur diye 🥺❤️🥰

Tugbazdmr, başlığı Kızlarr bebek kendini topluyor olarak değiştirdi.

GunRAM_ 15 20 saniye sürüp geçiyordur büyük ihtimalle yalancı kasılma diyorlar artık başlar haftanız erken değil

GunRAM_ çok doğru ama bu her gebelikte aynı durum ilk son farketmiyor 😊Her gebelik farklı süreçlerde değişkenlik gösteriyor 2.gebeliğim yaşamadığım çoğu şeyi yaşıyorum

Busrata33 öyleydir tabiki ama ister istemez oluyor şüphe insanın içinde ikincisinde bu kadar olmaz bence

GunRAM_ evet bana da oluyor ara ara bu haftalarda hazırlık kasılmaları olması normal

Aslhna Aynen öyle çok az sürüyor zaten bende gördüm bi kaç yerde yalancı kasılma diye

GunRAM_ 20 haftalardan beri bunu yaşıyorum yarın 32 olucam hala devam doktor Bi sıkıntı yok dedi bebek sürekli sağ kasığıma toplanıyor kafasını kaburgama dayıyor hatta😂 nst de girdim sancı falan çıkmadı