GunRAM_ 28 haftalığım ve bebeğim kendini topluyor top gibi yapıyor çok sert oluyor karnım yaşayan yada doktora soran var mı
Aslhna GunRAM_ 15 20 saniye sürüp geçiyordur büyük ihtimalle yalancı kasılma diyorlar artık başlar haftanız erken değil
Dilekzengin_1 Bende öyle oluyordum bebek hareketi dedi doktor 33 haftalık hamileyim arada bi yine oluyor ama doktor dedi korkulucak bir şey yok
GunRAM_ Dilekzengin_1 25 haftalıkken falan da aynıydı her gün beş altı defa yapıyor bende korkuyorum açıkçası acaba rahatsız mı oluyor
GunRAM_ Busrata33 inşallah ilk gebeliğim olduğundan dolayı en ufak şeyden bile korkuyorum acaba bişey mi oldu olur diye 🥺❤️🥰
Busrata33 GunRAM_ çok doğru ama bu her gebelikte aynı durum ilk son farketmiyor 😊Her gebelik farklı süreçlerde değişkenlik gösteriyor 2.gebeliğim yaşamadığım çoğu şeyi yaşıyorum
GunRAM_ Busrata33 öyleydir tabiki ama ister istemez oluyor şüphe insanın içinde ikincisinde bu kadar olmaz bence
Ozge111 GunRAM_ 20 haftalardan beri bunu yaşıyorum yarın 32 olucam hala devam doktor Bi sıkıntı yok dedi bebek sürekli sağ kasığıma toplanıyor kafasını kaburgama dayıyor hatta😂 nst de girdim sancı falan çıkmadı