Mehin Hamileliyim ilk gunlerdinden kashinmam var. icde deyil dishdan kashintim okuyor😬😬 sebamed intim jeliyle yikaniyorum , kashinti icin kremler suruyorum amma faydasi yok😬😬😬 bana bir yol gosterirmisiniz lutfen...
Burcum Mehin yani bir yol göstermek istedim ama yazdıklarınızdan hiç birşey anlamadım. Keşke türkçe yazsaydınız.. kashinma ne demek?
Caglaasya Mehin bende hamileliğimin ilk başlarında kaşıntıdan ölüyodum resmen yırtıyodum uykum bile bölünüyodu. Cildim gerilmeye ve kurumaya başlamış doktor sebamed çatlak kremi al dedi onu surmeye başladıktan sonra rahatladım uzun süre nemli tutuyo hala az da olsa kaşınıyorum ama önceki gibi kesinlikle değil
Sonay Mehin Sirkeli su ile yıkayabilirsin Pamuklu çamaşır giyinmeni tavsiye ederim. Sürekli değiş çamaşırlarını ayrıca Sirkeli suylada yıkatabilir ve ütüleyebilirsin en doğal Yöntem bu umarım işe yarar cnm geçmiş olsun ben iki kere yaşadım ilaçla gecti. Sende doktoruna danış istersen ama ben hamile değildim sen hamilesin oyuzden dikkat et
YagmurAnnesi Burcum Anlaşılan yabanci hamile arkadasimiz 😊 kasinti icin jel kullaniyormus ama ise yaramiyormus. Ne yapabilirim diyor 😊
Sonay Burcum sanırım Azeri cnm ondan ☺ Kaşınma demek istiyor içten kaşinması var Anladığım kadarıyla. ☺
Burcum YagmurAnnesi azeri olduğu aklımın ucundan bile geçmedi. Bir ara ergenler öyle konuşurdu ya öyle sandım. Kusura bakmasın ya😊 Azeriyse lafımı geri alıyorum.
Duygucoban Mehin canim elma sirkesi yap ben mahfoldum gunlerce kremler vs hic biri bana fayda etmedi bir iki kez yaptin sukur hemen gecti