aslii57 1 Ağustos da catlatmaa iğnesi 3 ağustosta aşılama oldum adet olacak gibiyim yarın sabah test yapsam doğru sonuç çıkar mı
Gebeyim-32 aslii57 11. Günden önce yapmayın bence iğne etkisi mi değil mi bilemez yok yere stres olursunuz
Marsmelow aslii57 benim de 2 Ağustosta oldu. Geçen aşılamamda hiç test yapamadım 12. Gün regl olunca. Şimdi erken davranıp yapasım da var. 😄
tatlibebegim_ aslii57 yapma valla kız ben gibi üzülürsün benim 10.gün tamamen negatifdi ondan öncesi hep pozitif göstermişti tuttu sandıydım🥲
Filiz-kkn04 aslii57 yok hiç belirtim yok merak ediyorum ama yapmıyorum adetim olmazsa öyle kan vericem yoksa vermicem 3 kimyasalım var çift çizgileri görüp üzmelkten bıktım ondan yapmıyorum
Gebeyim-32 aslii57 emin olun o kadar iyi anlıyorum ki sizi ama stres şuan sizi olumsuz etkileyecek tek şey , aynı yollardan defalarca geçtim. Sakin olmaya çalışın kafanızı dağıtın biraz her şey çok güzel olacak inşallah ❤️
aslii57 Filiz-kkn04 Progestan fitil kullaniyor musun bı arkadaş onu kullanirken adet olmazsın dedi ben hiç pozitif göremedim daha 2. Aşılamam 😭
Filiz-kkn04 aslii57 benimde 2. Aşılamam yok adeti etkilemez bende 2 aşılamada da kullandım progestan fitili adet oldugunda fitili kullanmıcaksın zaten sadece uyku yapıyo bana adetini etkilemez yani yanlış söylemişler
Marsmelow aslii57 keşke bu dönem herkesin testi pozitif olsa. Hepimiz şu stresten kurtulup güzel heyecanlara yelken açsak
aslii57 Marsmelow ay keşke ya Allah isteyen bakabilen herkese nasip etsin bu duyguyu bize de tattirsın
tatlibebegim_ aslii57 olmadı diyelim ama yinede test pozitif gösterir ama inşallaj tutunmuştur ya öyle düşünme benimde hiç belirtim yok ama umudumuzu kesmeyelim genel olarak ikincide pek belirti olmuyor galiba