Hilal_blc Kızlar 25 haftama gircm midemde öyle bi agri varki nefesimi kesiyor korkuyorum doktoruma yazdm mide hapı yazdi gecmezse acile git dedi bana sizde de oluyormuydu
Minigimvebiz Hilal_blc mide olduğuna emin misiniz? Bende de olmuştu ben de midem ağrıyor sanmıştım meğer safra kesemde taş varmış o sancı yapıyormuş. Doğumdan sonra da ataklar geçirdim sarılık oldum hatta en sonunda ameliyat oldum da kurtuldum şükür.
Minigimvebiz Hilal_blc aklınızda olsun doktora giderseniz midenizde bir şey çıkmazsa safra kesenize de baktırın derim. Hamilelik de tetikliyor çünkü.
Hacer_2810 Hilal_blc benimde öyle ama hiç bir şey etki etmiyor valla hareket dahi edemiyorum bıçak saplanıyor gibi
Minigimvebiz Hilal_blc benim de midem dediğim yerin tam hizası sırtım da ağrıyordu. Dediğim gibi safraymış o yüzdenmiş
Hilal_blc Minigimvebiz insallah safradan degildir ya apandisit alındı böbrekten taş alındı bide safrada çıkarsa mahvolurum 🥹
mother2 Hilal_blc evet oluyor gece mide ağrısı isal sıtma ile gittim sandım vardı belimde 1 lt serumla daha da kendime gelemedim bel ağrım bitti mide ağrım başladı bide serklajliyim ben