Bennomuyum Kızlar 36 haftada bebej hareket azlığı yasayan varmı hiç etmiyor değil ama sabahtan beri çok az hareket etti.Acaba benim fiziksel halimden etkileniyor olabilir mi sabahtan beri bende halsizim yatıyorum bacak ağrımdan dolayı
nefessmommm Bennomuyum valla canım korkutmak gibi olmasın hafifi kasık ağrım vardı bugün 31+5 iz bu arada İki gündür de bende biraz hareketliydim az hissettim içimde kuşku ile acile gittim sancım çıktı. Sevk etti. Yatış yaptık ciğer geliştirici haplar serum iğne… Bence için rahat etsin git göster. 36 hafta yine de iyi
Gonuel49 Bennomuyum canım aslında insan bebeğini tanıyor mesela benim bebeğim 2 gün çok hareketli sonra 2 gün baya hareketsiz oluyor. Hareketsiz günlerinde diyorum ha bugün hareketsiz günü. Ama gün içinde sağa sola gidişini hareketini hissetmen tabiki önemli. İçinde kuşku varsa tabiki git Bi göster için rahat etsin 💖 bu arada bende 35 haftalığım 😘
tlhmrv Bennomuyum sen yorulduysan oda yorulmuştur canim hareketleri say 10 kez ediyo mu takip et hala içine sinmiyorsa bı baktirmakda fayda var ama hep aynı olmuyorlar bı gün çok hareketli bı gün az tek sende öyle değil korkma