Elifaras_ Hep merak ediyordum gerçekten ağrılı imiş. Zamanım geldiği için artık ilaç yerine bu rahim sıyrılması (stripping/membran sweep) yapıyoruz doğumu uyarmak için dedi. 3 gün sonra sancıların başlar dedi bakalım ne olacak
Ebruozyolcu Elifaras_ ne güzel işte nişan geldiyse doğumda yakın benimde 38+4 gecesi gittim hastaneye ağrım var diye 2 cm açıklık vardı muayne etti alttan sonra eve gönderdi gece 3 te nişanım geldi sabah 7 de suyum geldi akşam 22.20 de kızımı sezeryanla dünyaya geldi 🥳
Seval2468 Elifaras_ ilk oğlumda doktorum yapmıştı 37+0 da oglum iri bebekti ama ben ağrı hissetmedim gece nisanim geldi 5 gün sonrada suyum. Haftaya yine yapacak 38. Haftada oğlum iri bebek yine
Elifaras_ Seval2468 ben de nasıl olacak bakalım bilgilendiricemmmm… çok araştırdım rahim sıyrılmasını bilgi bulamamıştım. O yüzden burda bol bol paylaşıcam
5melekannesi Seval2468 ne kadar bebek kilosu bizede iri bebek dedi süreç nasıl ilerliyor biraz anlatırmısınız lütfen
Elifaras_ __mom1 tam da şuan pilates topu üzerindeyim :) eşim yurtdışında olmak zorunda şuan :( sıcak duş nasıl her gün mü
Seval2468 5melekannesi ilk oglum 37+5 te 4 kilo 56 cm doğdu şuan yine önde gidiyor bakalım ne kadar doğacak 36+0 da 3100 52 cmdi
Seval2468 11melike 11melike ilk oğlum 37+5 te 4 kilo 56 cm doğdu. Bu oğlumda 36 +0 da 3100 52 cmdi bakalım kaç doğacak
yesilkahve Elifaras_ aynı işlemden üç gün sonra sancım başlamış ve doğumum olmuştu 💜 bu süreçte siz yine yürüyüş yapın, squat yapın açılmanız hızlı olsun. İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur
__mom1 Elifaras_ valla bu sıcakta zor ben buz gibi suyla duş alıyorum ama sıcak su kasları gevşettiği gibi rahim kaslarını perineyi de gevşetiyor küvet varsa içine girsen filan çok iyi olur
__mom1 Elifaras_ evet süper olur zaten sırf erken doğum riski nedeniyle gebelere yasak orası doğum için iyi olur ama solunum sıkıntısı yaşarsan fazla durma nemden sıkıntı yaşayabilirsin